Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO
UPDATE!

Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO

Una dintre adresele unde procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, joi, în municipiul Botoșani, este cea de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu.

La locuința prim-procurorului a ajuns o mașină de jandarmi și una de la DNA Suceava. Percheziții au loc și la biroul Ralucăi Stăncescu de la Parchet.

Percheziții au loc, joi, și la sediul Inspectoratului de Poliție Județean și la alte două instituții, precum și la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

UPDATE:

Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Raluca Stăncescu a părăsit locuința însoțită de procurori, și a fost adusă la sediul Parchetului, unde de asemenea au loc percheziții la biroul acesteia.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ucigaşul poliţistului de la Burdujeni, deţinut în Penitenciarul Botoşani, s-a sinucis!

Marţi, 26 Septembrie 2017
5877

Descoperire şocantă marţi seară, în Penitenciarul Botoşani. Trupul neînsufleţit al unui deţinut cazat singur într-o cameră a fost găsit fără viaţă, după apelul de sear...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani! FOTO

Marţi, 26 Septembrie 2017
276

Mai multe activități dedicate Zilei europene a limbilor s-au desfășurat la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani, în perioada 25-26 septembrie 2017. ...

ȘOCANT! Cadavrul unui bebeluș, găsit în apropierea Poligonului ACR! FOTO, VIDEO

Marţi, 26 Septembrie 2017
13668

În urmă cu câteva zile, o sesizare făcută la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani a pus în alertă reprezentanții instituției, care au ...