Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO
UPDATE!

Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO

Una dintre adresele unde procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, joi, în municipiul Botoșani, este cea de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu.

La locuința prim-procurorului a ajuns o mașină de jandarmi și una de la DNA Suceava. Percheziții au loc și la biroul Ralucăi Stăncescu de la Parchet.

Percheziții au loc, joi, și la sediul Inspectoratului de Poliție Județean și la alte două instituții, precum și la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

UPDATE:

Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Raluca Stăncescu a părăsit locuința însoțită de procurori, și a fost adusă la sediul Parchetului, unde de asemenea au loc percheziții la biroul acesteia. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
218

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5426

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
183

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...