Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO
UPDATE!

Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO

Una dintre adresele unde procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, joi, în municipiul Botoșani, este cea de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu.

La locuința prim-procurorului a ajuns o mașină de jandarmi și una de la DNA Suceava. Percheziții au loc și la biroul Ralucăi Stăncescu de la Parchet.

Percheziții au loc, joi, și la sediul Inspectoratului de Poliție Județean și la alte două instituții, precum și la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

UPDATE:

Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Raluca Stăncescu a părăsit locuința însoțită de procurori, și a fost adusă la sediul Parchetului, unde de asemenea au loc percheziții la biroul acesteia.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
750

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1171

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
249

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...