Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO
UPDATE!

Percheziții DNA la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani! FOTO

Una dintre adresele unde procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, joi, în municipiul Botoșani, este cea de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu.

La locuința prim-procurorului a ajuns o mașină de jandarmi și una de la DNA Suceava. Percheziții au loc și la biroul Ralucăi Stăncescu de la Parchet.

Percheziții au loc, joi, și la sediul Inspectoratului de Poliție Județean și la alte două instituții, precum și la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

UPDATE:

Anchetatorii au ridicat mai multe documente de la locuința prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Raluca Stăncescu a părăsit locuința însoțită de procurori, și a fost adusă la sediul Parchetului, unde de asemenea au loc percheziții la biroul acesteia.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean căutat de poliţie, după ce a dispărut de acasă!

astăzi, 11:34
101

Un bărbat care locuieşte în municipiul Botoşani este de negăsit de mai bine de două săptămâni, familia anunţând dispariţia sa la poliţie.Constantin Baciu, în v&ac...

S-a dat startul lucrărilor la noul spital din municipiul Botoşani - FOTO

astăzi, 11:15
192

Luni s-a dat, oficial, startul construcției noului spital din municipiul Botoşani, constructorul, societatea Victor Construct, demarând lucrările de amplasare a şantierului din curtea Spital...

A ajuns cu mașina în copaci!

astăzi, 10:37
205

Duminică, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 76 B, de pe raza localităţii Pădureni, pierde controlul asupra dir...