Justiție

Zece persoane arestate pentru 30 de zile în cazul angajărilor ilegale de la Mavromati!

Joi, 14 Decembrie 2023 5939

Magistrații Tribunalului Suceava au admis propunerile înaintate de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Suceava și au dispus arestarea pentru 30 de zile în cazul a zece persoane, dintre...

Circuitul șpăgilor la Mavromati. ”Nu mai este o chestie de milă, de bunătate. Aicea îi legea junglei!”

Joi, 14 Decembrie 2023 3091

Au apărut detalii noi din ancheta DNA cu privire la șpăgile de la Mavromati. Potrivit procurorilor, fenomenul a cuprins și sfera funcționarilor publici din județul Botoșani, inclusiv din admini...

Procurorii de la Tribunalul Botoșani intră vineri în grevă pe termen nelimitat!

Joi, 14 Decembrie 2023 454

Joi, 14 decembrie, a avut loc Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în cadrul căreia s-a decis suspendarea activității încep&...

DNA a făcut publice numele persoanelor reținute după descinderile de la Mavromati!

Joi, 14 Decembrie 2023 6019

Astăzi, cele 11 persoane reținute urmează să fie prezentate Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Până în prezent, sumele de bani, identificate,...

Grefierii paralizează activitatea tuturor instanțelor și parchetelor, se pregătesc și procurorii de proteste!

Joi, 14 Decembrie 2023 399

Sindicaliștii care apără drepturile grefierilor anunţă joi că se va suspenda activitatea la nivelul tuturor instanțelor și parchetelor din țară, inclusiv ședințele de judecată, timp de 4 ...

Cum s-a ajuns la șpăgi atât de mari pentru ocuparea unui post în Spitalul Județean din Botoșani?

Joi, 14 Decembrie 2023 4482

A fost o noapte lungă la sediul DNA Suceava. Mai multe persoane au fost audiate în ancheta de la Spitalul Mavromati din Botoșani.

Un bărbat care locuia ilegal într-un sat din Suceava, încarcerat la Botoșani

Miercuri, 13 Decembrie 2023 384

Polițiștii au ajuns la domiciliul declarat de bărbat pentru a-l reține pentru o infracțiune de furt, însă au constatat că locuia acolo ilegal.

Cum funcționa mecanismul șpăgilor pentru posturile de la Mavromati!

Miercuri, 13 Decembrie 2023 9039

Procurorii DNA vizează fapte ce au legătură cu fraudarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante la nivelul Spitalului Județean Mavromati din Botoșani, în perioada 2018-2023.

Medic botoșănean călcat de mascați în dosarul ”angajărilor ilegale” de la Mavromati, percheziții la vila din Iași!

Miercuri, 13 Decembrie 2023 9809

Medicul ar fi implicat în dosarul angajărilor ilegale de la Spitalul Județean Botoșani. În această dimineață, vila botoșăneanului a fost călcată de mascați.

Doina Federovici, prima declarație în cazul descinderilor de la Consiliul Județean și Spitalul Mavromati: ”Au fost și la mine acasă!” (Video)

Miercuri, 13 Decembrie 2023 2592

Aproape 100 de percheziții au făcut procurorii DNA în această dimineață, la Spitalul județean de urgență Botoșani, la Consiliul Județean Botosani, dar și la sediul PSD Botosani.

Primăria unui oraș din Botoșani, vizată de descinderile DNA din această dimineață!

Miercuri, 13 Decembrie 2023 5376

Percheziţiile DNA au ajuns la Spitalul Mavromati și la șefa Consiliului Județean Botoșani într-un dosar privind mita pentru angajarea în spital.

OFICIAL: Perchezițiile de la Mavromati vizează fraudarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante, descinderi și la sediul unui partid politic!

Miercuri, 13 Decembrie 2023 3695

Perchezițiile au loc în această dimineață la Spitalul Județean Mavromati și în biroul șefei Consiliului Județean Botoșani.