O viaţă pierdută într-o clipă, 13 ani de puşcărie şi regrete pentru totdeauna

S-a chinuit cum a putut să-şi crească fiul rămas orfan de mamă, dar într-un moment de rătăcire i-a luat viaţa cu un cuţit. Acum a fost condamnat la 13 ani de închisoare de o instanţă a Tribunalului Botoşani.

O viaţă pierdută într-o clipă, 13 ani de puşcărie şi regrete pentru totdeauna

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Un bărbat din Miorcani, judecat pentru omor după ce şi-a ucis fiul cu o lovitură de cuţit, a fost condamnat vineri, de o instanţă a Tribunalului Botoşani, la 13 ani de închisoare, sentinţa nefiind încă definitivă. Procesul nu a durat mult, în condiţiile în care Viorel D. a cerut judecarea în procedură simplificată- adică doar pe baza probelor aflate la dosar şi recunoscând-şi fapta încă de la început.

Tragedia s-a petrecut la începutul lunii septembrie, atunci când Viorel D., aflat în stare de ebrietate, s-a întâlnit cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, care venea de la muncă. Erau săraci şi tânărul fusese nevoit să muncească pentru a putea suporta cheltuielile. Când şi-a văzut tatăl beat, i-a reproşat acest lucru şi i-a cerut să meargă în casă să se culce, însă bărbatul a ripostat violent- l-a înjunghiat cu un cuţit în apropierea unei fântâni şi l-a lăsat acolo.

În zadar băiatul a încercat să se târască spre cea mai apropiată locuinţă să ceară ajutor, rana provocată de propriul tată i-a fost fatală. Bărbatul a fost reţinut imediat şi a doua zi a fost arestat preventiv, măsura continuând şi acum.

 

Spune-ne opinia ta