O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT
BOTOSANI

Anchetatorii au dispus reţinerea unei persoane în urma celor trei descinderi organizate, miercuri, pentru destructurarea unei reţele de plasatori de bancnote falsificate. 

O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT

Ancheta coordonată de procurorii DIICOT a dus la reţinerea unui bărbat din comuna Păltiniş, acuzat de plasare de bancnote false, ceilalţi doi complici aduşi la audieri având calitatea de suspecţi, însă nu li s-a impus nici o măsură de control judiciar. 

Anchetatorii spun că liderul grupului a înşelat două persoane, cărora le-a dat 22 de bancnote, de 50 de euro, false. Bancnotele false erau aduse din străinătate. 

Procurorii DIICOT au declinat soluţionarea dosarului procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Conform unor surse neoficiale, în cazul bărbatului reţinut se va formula propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

astăzi, 22:30
324

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

astăzi, 20:28
3341

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 19:25
3835

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...