O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT
BOTOSANI

Anchetatorii au dispus reţinerea unei persoane în urma celor trei descinderi organizate, miercuri, pentru destructurarea unei reţele de plasatori de bancnote falsificate. 

O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT

Ancheta coordonată de procurorii DIICOT a dus la reţinerea unui bărbat din comuna Păltiniş, acuzat de plasare de bancnote false, ceilalţi doi complici aduşi la audieri având calitatea de suspecţi, însă nu li s-a impus nici o măsură de control judiciar. 

Anchetatorii spun că liderul grupului a înşelat două persoane, cărora le-a dat 22 de bancnote, de 50 de euro, false. Bancnotele false erau aduse din străinătate. 

Procurorii DIICOT au declinat soluţionarea dosarului procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Conform unor surse neoficiale, în cazul bărbatului reţinut se va formula propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1507

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
425

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
356

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...