O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT
BOTOSANI

Anchetatorii au dispus reţinerea unei persoane în urma celor trei descinderi organizate, miercuri, pentru destructurarea unei reţele de plasatori de bancnote falsificate. 

O persoană a fost reţinută, în urma descinderilor procurorilor DIICOT

Ancheta coordonată de procurorii DIICOT a dus la reţinerea unui bărbat din comuna Păltiniş, acuzat de plasare de bancnote false, ceilalţi doi complici aduşi la audieri având calitatea de suspecţi, însă nu li s-a impus nici o măsură de control judiciar. 

Anchetatorii spun că liderul grupului a înşelat două persoane, cărora le-a dat 22 de bancnote, de 50 de euro, false. Bancnotele false erau aduse din străinătate. 

Procurorii DIICOT au declinat soluţionarea dosarului procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Conform unor surse neoficiale, în cazul bărbatului reţinut se va formula propunere de arestare preventivă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andronescu vrea sa scurteze semestrul I, iar examenele din vara sa fie sustinute mai devreme: Sa aiba si profesorii vacanta!

astăzi, 14:12
127

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca structura anului scolar 2019 - 2020 va fi modificata, aceasta fiind finalizata de specialistii din Ministerul Educatiei."In legatura cu...

24 ianuarie, la Botoșani: Ceremonie militară la Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza!

astăzi, 13:34
354

Joi, 24 ianuarie, se împlinesc 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Ţara Românescă, sub numele "Principatele Unite ale Moldovei şi Ţării Româneşti" şi sub conduc...

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

astăzi, 12:45
465

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...