O femeie, administrator al unei societăți comerciale, a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală!

Potrivit magistraților botoșăneni, femeia nu a înregistrat în evidenţa contabilă venituri rezultate din activităţi de servicii de pază şi protecţie, cauzând bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 77.513,04 lei. 

O femeie, administrator al unei societăți comerciale, a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a unei femei din municipiul Iaşi, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Magistrații botoșăneni au reţinut că, în calitate de administrator în fapt al unei societăţi comerciale cu răspundere limitată, la data de 31.10.2014, femeia nu a înregistrat în evidenţa contabilă venituri în valoare de 322.971 lei, rezultate din activităţi de servicii de pază şi protecţie în perioada iulie-octombrie 2014, cauzând bugetului de stat un prejudiciu în sumă de 77.513,04 lei, reprezentând T.V.A. colectată, prejudiciul fiind recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără avorturi la cerere în perioada postului!

astăzi, 18:29
248

Întreruperi de sarcină numai cu indicații terapeutice în perioada postului! Medicii din Secția de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Județean "Mavromati" sp...

S-au bătut pentru play-off până în ultima etapă, dar acum se tem de retrogradare: "Suntem cea mai slabă echipă. E trist şi îngrijorător"

astăzi, 16:50
157

FC Botoşani e în derivă, după ce a ratat la limită calificare în play-off-ul Ligii 1 Betano. Conform finanţatorului Valeriu Iftime, echipa din Moldova a suferit un recul, în urma ratării obie...

Meteorologii anunță prognoza pentru următoarele zile

astăzi, 16:32
344

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile, iar veștile nu sunt tocmai bune. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 20-22 martie, vremea se va răci...