Minor internat la reeducare după o tâlhărie urmată de moartea victimei

Doi ani va sta într-un centru de reeducare un adolescent de 16 ani din Vlădeni, care în noiembrie anul trecut, a tâlhărit şi bătut, alături de doi adulţi, un bătrân din Brehuieşti, acesta din urmă piezându-şi viaţa.

Minor internat la reeducare după o tâlhărie urmată de moartea victimei

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Acuzaţi de tâlhărie urmată de moartea victimei, Marius Şuhanea, de 26 de ani, s-a ales cu o pedeapsă de 12 ani de închisoare, în timp ce Daniel C., de 16 ani, a primit o măsură privativă de libertate, respectiv internarea într-un centru educativ pentru doi ani.

Astfel că joi, poliţiştii din Vlădeni au pus în aplicare sentinţa penală: găsit acasă, unde fusese lăsat de magistraţi sub supravegherea părinţilor, Daniel C.a fost condus la Centrul de Reeducare Târgu Ocna, judeţul Bacău, în vederea executării pedepsei dispuse.

Din pedeapsa lui Şuhanea se va reduce însă perioada arestului preventiv, în care se afla de altfel încă de la identificarea sa drept suspect în cazul morţii bătrânului Alexandru A., de 76 de ani, din Brehuieşti, Vlădeni.

Al treilea suspect, Ionel B., a refuzat procedura simplificată a judecăţii astfel că procesul său a fost disjuns şi se află încă în dezbaterea judecătorilor de la Tribunalul Botoşani.

Despre condamnarea în primă instanţă a celor doi, rămasă definitivă la Curtea de Apel Suceava, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici: Din trei, doi condamnaţi! Tâlhărie urmată de moartea unui bătrân, pedepsită cu puşcăria!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
77

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
44

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
47

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...