Militar botoşănean condamnat pentru coruperea sexuală a unor minore

Un militar botoşănean, cu o carieră de succes, a ajuns să fie condamnat pentru coruperea sexuală a două minore. În timpul anchetei, militarul ce avuse la activ două misiuni internaţionale, a fost nevoit să se pensioneze. 

Militar botoşănean condamnat pentru coruperea sexuală a unor minore

Constantin M. era angajat la Garnizoană Dej, iar luni a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare. El a fost arestat preventiv în septembrie 2016 şi în prezent se află arestat la domiciliu. Judecătorii l-au obligat să despăgubească familiile celor două fete minore cu câte 15.000 de euro. 

"Menţine măsura arestului la domiciliu a inculpatului si deduce din pedeapsa închisorii pronunţate timpul reţinerii, al arestării preventive si al arestului la domiciliu începând cu data de 02.09.2016 până la zi. In temeiul art 241 al 1 lit c încetează de drept măsura preventiva a arestului la domiciliu la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a dispus condamnarea inculpatului", se mai arată în decizia instanţei. 

De la stabilirea arestului la domiciliu, militarul locuieşte în Botoşani. 

Militarul a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce acesta ar fi acostat o minoră în scara blocului. Ar fi abuzat sexual o fetiţă de doar 8 ani care locuia într-un bloc vecin cu al său. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate rânduri, cadrul militar o ducea pe fetiţa in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar într-o pădure, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulţi pe telefon, îşi provoca placeri. În cursul anchetei s-a aflat şi de a doua victimă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
170

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
201

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
146

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...