Militar botoşănean condamnat pentru coruperea sexuală a unor minore

Un militar botoşănean, cu o carieră de succes, a ajuns să fie condamnat pentru coruperea sexuală a două minore. În timpul anchetei, militarul ce avuse la activ două misiuni internaţionale, a fost nevoit să se pensioneze. 

Militar botoşănean condamnat pentru coruperea sexuală a unor minore

Constantin M. era angajat la Garnizoană Dej, iar luni a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare. El a fost arestat preventiv în septembrie 2016 şi în prezent se află arestat la domiciliu. Judecătorii l-au obligat să despăgubească familiile celor două fete minore cu câte 15.000 de euro. 

"Menţine măsura arestului la domiciliu a inculpatului si deduce din pedeapsa închisorii pronunţate timpul reţinerii, al arestării preventive si al arestului la domiciliu începând cu data de 02.09.2016 până la zi. In temeiul art 241 al 1 lit c încetează de drept măsura preventiva a arestului la domiciliu la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a dispus condamnarea inculpatului", se mai arată în decizia instanţei. 

De la stabilirea arestului la domiciliu, militarul locuieşte în Botoşani. 

Militarul a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce acesta ar fi acostat o minoră în scara blocului. Ar fi abuzat sexual o fetiţă de doar 8 ani care locuia într-un bloc vecin cu al său. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate rânduri, cadrul militar o ducea pe fetiţa in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar într-o pădure, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulţi pe telefon, îşi provoca placeri. În cursul anchetei s-a aflat şi de a doua victimă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2889

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1143

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
466

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...