Justiţia botoşăneană mai pierde un magistrat prin pensionarea acestuia
BOTOSANI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani rămâne fără unul dintre cei mai experimentaţi magistraţi, odată cu pensionarea sa.

Justiţia botoşăneană mai pierde un magistrat prin pensionarea acestuia

 Parchetul Tribunalului Botoşani  Ştiri.Botoşani.Ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete importante în urma cărora mai mulţi oameni consideraţi „cheie”, din justiţie, părăsesc sistemul. Unul dintre ei este procurorul criminalist Dumitru Croitoru de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, care de la 1 ianuarie anul viitor iese la pensie anticipat, după o carieră de 24 de ani în justiţie.

Unul dintre cazurile de care s-a ocupat a fost crima de la Bîznoasa, Lunca, atunci când un bărbat a fost ucis în timpul unui conflict pornit de la băutură.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris şi aici: Provocarea, motivul invocat de un bărbat în uciderea unui consătean!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1790

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1720

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1143

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...