Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Patru ani de închisoare cu executare: asta este pedeapsa definită, stabilită de judecătorii Curţii de Apel Suceava, în cazul unui tânăr care nu a ţinut cont nici de lege şi nici de uniforma statului, atacând poliţiştii din comună.

Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Curtea de Apel Suceava a pronunţat pedepsele definitive într-un caz de ultraj şi distrugere, înregistrat la Mihălăşeni în martie 2016. Atacatorul poliţiştilor s-a ales cu o pedeapsă definitivă de patru ani de închisoare, în timp ce prietenul său, care l-a "asistat" în comiterea faptelor a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În plus, bunicul primului dintre suspecţi a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere. La acestea se mai adaugă şi obligaţia de a achita poliţiştilor daune în valoare de 10.500 de lei.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie. După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par.

Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu, acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti.

Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă, fiind găsit după câteva ore într-o pădure de către mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Despre "aventurile" din martie 2016, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiile Festivalului-Concurs de Ouă Încondeiate, Rogojești, ediția 2018! FOTO

astăzi, 14:00
91

Sâmbăta, 17 martie 2018, ora 10, a debutat cea de a V-a ediţie a Festivalului-Concurs de Ouă Încondeiate, unde s-au rostit mici alocuţiuni care au aparţinut părintelui paroh al ...

Consultanţă de Specialitate oferită gratuit firmelor de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani

astăzi, 12:33
92

Începând cu data de 23.03.2018, în prima și a treia zi de vineri din fiecare lună, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani din str. Dragoș Vodă nr. 13,...

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:49
802

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...