Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Patru ani de închisoare cu executare: asta este pedeapsa definită, stabilită de judecătorii Curţii de Apel Suceava, în cazul unui tânăr care nu a ţinut cont nici de lege şi nici de uniforma statului, atacând poliţiştii din comună.

Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Curtea de Apel Suceava a pronunţat pedepsele definitive într-un caz de ultraj şi distrugere, înregistrat la Mihălăşeni în martie 2016. Atacatorul poliţiştilor s-a ales cu o pedeapsă definitivă de patru ani de închisoare, în timp ce prietenul său, care l-a "asistat" în comiterea faptelor a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În plus, bunicul primului dintre suspecţi a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere. La acestea se mai adaugă şi obligaţia de a achita poliţiştilor daune în valoare de 10.500 de lei.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie. După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par.

Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu, acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti.

Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă, fiind găsit după câteva ore într-o pădure de către mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Despre "aventurile" din martie 2016, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
576

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4209

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4835

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...