Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Patru ani de închisoare cu executare: asta este pedeapsa definită, stabilită de judecătorii Curţii de Apel Suceava, în cazul unui tânăr care nu a ţinut cont nici de lege şi nici de uniforma statului, atacând poliţiştii din comună.

Închisoare pentru ultraj! Doi botoşăneni ajung după gratii după ce s-au bătut cu poliţiştii

Curtea de Apel Suceava a pronunţat pedepsele definitive într-un caz de ultraj şi distrugere, înregistrat la Mihălăşeni în martie 2016. Atacatorul poliţiştilor s-a ales cu o pedeapsă definitivă de patru ani de închisoare, în timp ce prietenul său, care l-a "asistat" în comiterea faptelor a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În plus, bunicul primului dintre suspecţi a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere. La acestea se mai adaugă şi obligaţia de a achita poliţiştilor daune în valoare de 10.500 de lei.

Totul s-a întâmplat în seara de 5 martie anul trecut, când Iulian Bogdan C., aflat în stare de ebrietate, a început să îi înjure şi să îi ameninţe pe toţi cei care îi ieşeau în cale, inclusiv pe preotul din sat, lovindu-l pe un consătean cu o scândură. Martorii au sunat la 112, cei implicaţi fiind chemaţi la Poliţie. După ce au părăsit sediul Poliţiei, tânărul s-a enervat că a fost reclamat şi l-a lovit pe consăteanul cu care tocmai avusese o altercaţie cu un par.

Au fost chemaţi din nou poliţiştii în ajutor şi în timp ce oamenii legii încercau să îl potolească pe scandalagiu, acesta i-a tras un pumn în faţă şefului de post de la Mihălăşeni. În tot acest timp, în scandal au intervenit bunicul şi un amic al tânărului, care i-au înjurat pe poliţişti.

Agresorul de 23 de ani a reuşit să fugă, fiind găsit după câteva ore într-o pădure de către mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Despre "aventurile" din martie 2016, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Tânăr căutat de mascaţi după ce a luat la bătaie mai mulţi consăteni şi un poliţist!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ștafeta Veteranilor ajunge, joi, la Botoșani!

astăzi, 12:44
56

Joi, 18 octombrie, în jurul orei 19,00, în orașul nostru va ajunge pentru prima oară Ștafeta Veteranilor, manifestare organizată de Asociația Voluntarilor Invictus. Ceremonia de ...

Tragedie în Italia: O româncă și fetița ei de numai câteva luni, moarte într-un cumplit accident!

astăzi, 12:07
534

Tragedie fără margini într-o familie de români care locuia în Italia de mai mult timp. O femeie de numai 30 de ani a murit, împreună cu fetița de numai câteva luni, &...

Festivitatea de premiere a firmelor intrate în TOP-ul județean, pe 2 noiembrie 2018!

astăzi, 11:26
183

Sărbătorim performanţa în afaceri! Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani invită operatorii economici vineri, 2.11.2018, începând cu ora 18,00, la fest...