Încă o poveste de dragoste penală. Tânăr condamnat pentru relaţia de amor cu o puştoaică de 13 ani!

Un tânăr botoşănean a fost condamnat de judecătorii dorohoieni pentru act sexual cu un minor, după ce a trăit o veritabilă poveste de dragoste cu o fetiţă de 13 ani. Cu totul întâmplător s-a aflat despre povestea lor, iar acest lucru l-a trimis în instanţă.

Încă o poveste de dragoste penală. Tânăr condamnat pentru relaţia de amor cu o puştoaică de 13 ani!

Tot mai multe cazuri de amor penal apar în public, tot mai multe fetiţe care nici nu au buletin aleg să-şi înceapă viaţa sexuală cu tineri mai mari decât ele şi să considere că nu e nimic în neregulă. Atunci când sistemul îşi face datoria, astfel de poveşti de dragoste iau sfârşit.

Ultimul caz este cel al unui tânăr de 22 de ani, dintr-o comună botoşăneană, care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere, 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, despăgubiri de 2.000 de lei către "victimă", plus o dojană serioasă din partea judecătorilor în privinţa comportamentului viitor.

Şi asta după ce în urmă cu doi ani s-a încurcat cu o puştoaică de 13 ani, din aceea comună. Tânărul a cunoscut-o pe fetiţă în curtea bisericii. S-au plăcut, s-au întâlnit şi au devenit prieteni. Crescută de bunică, alături de alţi fraţi, după ce mama plecase în străinătate, copila şi-a făcut speranţe în privinţa poveştii de iubire pe care o trăia şi, cu acordul bunicii, îşi vizita prietenul. Din octombrie şi până în ianuarie 2015 cei doi au întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale.

Poate nimeni n-ar fi aflat de povestea lor, dacă fata n-ar fi ajuns beată la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Potrivit procedurii, după ce i-au acordat îngrijiri, medicii au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, mai ales că remarcaseră şi că fata îşi începuse viaţa sexuală.

Audiată de psihologii Direcţiei, fata a povestit despre relaţia ei cu tânărul de 22 de ani, iar specialiştii au sesizat poliţiştii. Ancheta a confirmat cazul de act sexual cu minor, chiar dacă în deplin acord, astfel că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi l-au trimis în judecată. Tânărul a dat declaraţii complete în faţa judecătorului, astfel că procesul s-a încheiat cu pronunţarea sentinţei după un singur termen de judecată.

 

Spune-ne opinia ta