Grupare de contrabandişti cu ţigări trimisă de procurorii DIICOT în faţa anchetatorilor

O grupare, de 16 persoane a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări. 

Grupare de contrabandişti cu ţigări trimisă de procurorii DIICOT în faţa anchetatorilor

Membrii grupării au fost prinşi iniţial separat de poliţiştii de frontieră, cu mai multe transporturi de ţigări de contrabandă. Acţionau în zona localităţii Româneşti şi efectuau transporturi cu volume între 5000 şi 7000 de pachete cu ţigări.

Au fost prinşi de câteva ori de poliţiştii Sectorului de Frontieră Româneşti şi din informaţiile adunate s-a stabilit că cei 16 colaborau, deşi aparent părea că acţionează independent.

Din grupare fac parte şi două perechi de fraţi, Daniel şi Florin L., precum şi Gheorghe, Florin şi Ştefan B. Gruparea a fost destructurată în anul 2014, iar la începutul acestui an procurorii au finalizat ancheta şi marţi au înregistrat dosarul la Tribunalul Botoşani. Urmează ca instanţa să stabilească primul termen de judecată. 

Contrabandiştii riscă până la 15 ani de închisoare pentru faptele lor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
22

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
38

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
80

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...