Gelozie dusă la extrem. A vrut să îi taie gâtul iubitei când a aflat că femeia vrea să plece în Italia!

Un bărbat a recurs la un gest extrem din cauza geloziei. Iubita sa, cu care avea două fete, intenţiona să plece în străinătate şi din această cauză între ei au izbucnit mai multe conflicte. 

Gelozie dusă la extrem. A vrut să îi taie gâtul iubitei când a aflat că femeia vrea să plece în Italia!

Totul a culminat în toamna anului trecut când A.C., din comuna Gorbăneşti, a avut într-o dimineaţă un conflict cu iubita sa, M.S., şi la un moment dat a luat un briceag şi a tăiat-o în zona gâtului. 

Femeia a încercat să se refugieze într-o cameră în care dormea o fiică de-a lor şi fata a reuşit să îi despartă pe cei doi, chemând cadrele medicale şi poliţiştii.

Femeia a ajuns la spital şi cadrele medicale au constatat că rănile i-au pus în pericol viaţa, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

În timpul anchetei victima a plecat în Italia şi nu a vrut să mai audă de bărbatul cu care a stat 24 de ani, acest lucru îngreunând inclusiv ancheta, procurorii şi judecătorii nereuşind să o audieze.

Au fost audiate celor două fete ale cuplului, care au povestit cum s-a întâmplat totul. 

În cadrul anchetei inculpatul nu şi-a recunoscut fapta, spunând că şi-a tăiat din greşeala iubita, în condiţiile în care manevra un briceag cu care tăia alimentele pentru a-şi pregăti micul dejun. 
 

Comdamnat la închisoare!

Judecătorii nu au luat în considerare această variantă şi l-au condamnat, în primă instanţă, la opt ani de închisoare. 

"Drept urmare, se va aprecia că pentru reeducarea și condamnarea inculpatului se impune în cauză aplicarea unei pedepse cu închisoare, cu executare în regim de detenție, cât și a unor pedepse complementare și accesorii, în aplicarea art.65 și următoarele Cod penal.La individualizarea judecătorească a acestor pedepse, instanța va aprecia că se poate orienta asupra unei pedepse medii, care să nu fie excesivă și să vină în întâmpinarea necesității sociale de a reprima fapta comisă de inculpat, care în mod sigur va avea asupra părții vătămate, cât și a celor două fiice ale sale consecințe dacă nu pentru toată viața, cel puțin pentru o perioadă îndelungată de timp, consecințele acestor fapte având natură aproape ireversibilă", se arată în motivarea instanţei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
76

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
518

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
271

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...