Gelozie dusă la extrem. A vrut să îi taie gâtul iubitei când a aflat că femeia vrea să plece în Italia!

Un bărbat a recurs la un gest extrem din cauza geloziei. Iubita sa, cu care avea două fete, intenţiona să plece în străinătate şi din această cauză între ei au izbucnit mai multe conflicte. 

Gelozie dusă la extrem. A vrut să îi taie gâtul iubitei când a aflat că femeia vrea să plece în Italia!

Totul a culminat în toamna anului trecut când A.C., din comuna Gorbăneşti, a avut într-o dimineaţă un conflict cu iubita sa, M.S., şi la un moment dat a luat un briceag şi a tăiat-o în zona gâtului. 

Femeia a încercat să se refugieze într-o cameră în care dormea o fiică de-a lor şi fata a reuşit să îi despartă pe cei doi, chemând cadrele medicale şi poliţiştii.

Femeia a ajuns la spital şi cadrele medicale au constatat că rănile i-au pus în pericol viaţa, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

În timpul anchetei victima a plecat în Italia şi nu a vrut să mai audă de bărbatul cu care a stat 24 de ani, acest lucru îngreunând inclusiv ancheta, procurorii şi judecătorii nereuşind să o audieze.

Au fost audiate celor două fete ale cuplului, care au povestit cum s-a întâmplat totul. 

În cadrul anchetei inculpatul nu şi-a recunoscut fapta, spunând că şi-a tăiat din greşeala iubita, în condiţiile în care manevra un briceag cu care tăia alimentele pentru a-şi pregăti micul dejun. 
 

Comdamnat la închisoare!

Judecătorii nu au luat în considerare această variantă şi l-au condamnat, în primă instanţă, la opt ani de închisoare. 

"Drept urmare, se va aprecia că pentru reeducarea și condamnarea inculpatului se impune în cauză aplicarea unei pedepse cu închisoare, cu executare în regim de detenție, cât și a unor pedepse complementare și accesorii, în aplicarea art.65 și următoarele Cod penal.La individualizarea judecătorească a acestor pedepse, instanța va aprecia că se poate orienta asupra unei pedepse medii, care să nu fie excesivă și să vină în întâmpinarea necesității sociale de a reprima fapta comisă de inculpat, care în mod sigur va avea asupra părții vătămate, cât și a celor două fiice ale sale consecințe dacă nu pentru toată viața, cel puțin pentru o perioadă îndelungată de timp, consecințele acestor fapte având natură aproape ireversibilă", se arată în motivarea instanţei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
1109

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
240

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1303

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...