Funcţii de grefier şef scoase la concurs de instanţele botoşănene

Două instanţe din Botoşani au scos la concurs funcţiile de grefier şef atât la secţia penală cât şi la secţia civilă. Este vorba despre Tribunalul şi Judecătoria Botoşani.

Funcţii de grefier şef scoase la concurs de instanţele botoşănene

Concursul se va desfăşura în perioada 8-16 decembrie la Curtea de Apel Suceava şi pot concura grefierii cu o vechime de minim trei ani în cazul celor încadraţi pe studii medii, respectiv şase luni în cazul celor încadraţi cu studii superioare. De asemenea trebuie să fi fost evaluaţi cu "foarte bine" în ultimii trei ani pentru cei cu studii medii şi şase luni pentru cei cu studii superioare. 

Concursul constă într-o probă scrisă în vederea testării profesionale şi susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei. 

În paralel, s-a scos la concurs şi funcţii de grefier la instanţele superioare. În cazul judeţului Botoşani s-a scos la concurs funcţia de grefier la Tribunalul Botoşani. Concursul va avea loc pe 12 decembrie la Curtea de Apel Suceava şi pot participa grefierii de la judecătorii cu o vechime de cel puţin trei ani şi notaţi cu foarte bine la ultimele trei evaluări. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Căruțaş înecat în apele Siretului!

astăzi, 09:02
152

A trecut Siretul pentru a ajunge la o stână de pe teritoriul comunei Vorona, județul Botoșani. La întoarcere, cel mai probabil căruța a fost luată de curenți, pentru că bărbatul &...

Comunicat - Tamara Ciofu: "Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC"

astăzi, 08:46
32

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat astăzi că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobar...

Pacientă în stare gravă, preluată cu elicopterul SMURD!

astăzi, 08:31
160

O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD către o clinică de specialitate din Iași, medicii botoșăneni luând această decizie din cauza stării grave în care se afla pac...