Fraţi condamnaţi definitiv după ce au devastat un bar din Botoşani

Doi fraţi au fost condamnaţi definitiv, după ce au devastat un bar şi au ameninţat şi lovit clienţii localului. Cei doi au pus totul pe seama stării de ebrietate în care se aflau. 

Fraţi condamnaţi definitiv după ce au devastat un bar din Botoşani

Marius R, de 33 de ani, a primit o pedeapsă de un an, 5 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, în timp ce fratele său, Ştefan R., a primit o pedeapsă de un an şi 4 luni de închisoare cu suspendare. Cei doi au fost puşi, de judecătorii Curţii de Apel Suceava, să despăgubească patroana localului cu 5.000 de lei, în condiţiile în care suma iniţială la care au fost obligaţi să o plătească era de 10.000 de lei.

Judecătorii au mai dispus şi confiscarea unei săbii de 51 cm de la Marius R. 

Cei doi au provocat scandal în ziua de Florii din 2016 când s-au dus la un bar de pe strada Bucovina unde au lovit un client aflat cu sotia sa la o masa. Imediat in apărarea acestora au sărit barmanul, dar si patronii localului, precum si alti clienţi, care i-au scos pe cei doi  din local. 

Cei doi fraţi au revenit in bar, insa nu cu mana goala, ci cu o sabie si o bata, dorind sa se răzbune. Au intrat in local si au distrus mese, au spart geamuri si au lovit-o pe patroana, dar si pe ospătar, după care au fugit. 

"Erau clienţi in bar, clienţi serioşi, fiecare sărbătoreau Floriile. Au venit doi, care nu au servit nimic in bar si s-au legat de clienţi. I-am întrebat pe clienţi daca ii cunosc si au spus ca nu. Erau beţi, erau drogaţi, nu stiu. S-au năpustit asupra mea si soţul meu, împreună cu băiatul meu de 10 ani, au sărit sa ma apere. Si clienţii au sărit. Când au văzut ca toţi clienţii i-au alungat, s-au întors după 15 minute. Unul cu o bata si unul cu o sabie. Au început sa ferme tot, sa lovească pe toţi. Unii s-au ascuns in baie, alţii au fugit. Eu am rămas ca am o activitate aici si e munca mea de o viaţă aici. M-au lovit, m-au trântit pe jos. Nu i-am văzut in viaţa mea", spunea patroana Cafe Degli Angeli la scurt timp după conflict.

Ospătarul a fost cel care i-a urmărit pe indivizi, pana când au fost găsiţi de poliţişti si jandarmi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
6

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
25

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
47

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...