Fost patron al unei pensiuni din Botoşani şi un fost bodyguard, condamnaţi la închisoare pentru proxenetism!

Lovitură grea dată de instanţă în cazul a doi botoşăneni care au fost judecaţi pentru proxenetism. Achitaţi în primp fază de judecătorii de la Botoşani, cei doi bărbaţi au fost condamnaţi la închisoare de magistraţii Curţii de Apel Suceava, una dintre pedepse fiind cu executare.

Fost patron al unei pensiuni din Botoşani şi un fost bodyguard, condamnaţi la închisoare pentru proxenetism!

Este vorba de Sorin Neculai Ţîbuleac, fost patron al Pensiunii Olimp, care a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani şi de Bobi Bordianu, fost bodyguard al omului de afaceri Constantin Cuciureanu, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Condamnarea lui Bordianu vine după ce magistraţii Curţii de Apel Suceava au anulat beneficiul suspendării sub supraveghere a unei pedepse mai vechi de 3 ani închisoare pe care o primise într-un alt dosar în care a fost judecat pentru aceeşi faptă.

Alţi doi botoşăneni judecaţi în acelaşi dosar cu Bordianu şi Ţîbuleac,  respectiv Alexandru Ştefan şi Alexandru Andrei, au fost condamnaţi la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani. (Vezi AICI decizia instanței)

Cei patru au fost trimişi în judecată în ianuarie 2015 de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani fiind acuzaţi că au ajutat o tânără de 26 de ani care practica prostituţia să îşi găsească clienţi.

Toţi cei patru bărbaţi au avut în comun o tânără în vârstă de 26 de ani, care ar practica prostituţia de mai bine de trei ani, aceasta racolându-şi clienţii prin intermediul internetului, pe site-uri de profil.

În aceste împrejurări, femeia i-a cunoscut pe doi dintre suspecţi, Bobi Bordianu, de 37 de ani, şi Sorin Ţîbuleac, 40 de ani, care avea Pensiunea Olimp. În baza interceptărilor telefonice, oamenii legii au aflat cum funcţionau “afacerile" între cei trei.

În lunile aprilie şi mai 2014, Bobi Bordianu ar fi sunat-o pe fata care folosea mai două pseudonime, propunându-i să întreţină relaţii sexuale, contracost, cu mai mulţi bărbaţi, lucru pe care aceasta l-a acceptat. O parte dintre partidele de sex aveau loc la Pensiunea Olimp, al cărei patron era Sorin Ţîbuleac, care la rândul său i-ar fi propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu doi clienţi cazaţi în pensiunea sa. Bordianu şi femeia de moravuri uşoare se alintau “Fina" şi Naşul.

Pentru o partidă amoroasă fata primea de la clienţi şi 200 de lei, aceştia fiind inclusiv bărbaţi veniţi din alte judeţe în delegaţie la Botoşani sau componenţi ai unei celebre trupe care au concertat în vara anului trecut în oraş.

Convorbirile telefonice dintre femeie şi Bordianu şi Ţîbuleac nu erau foarte lungi, de regulă acesteia fiindu-i transmise de către cei ziua, ora şi locaţia unde trebuia să se vadă cu clienţii.

Ceilalţi doi inculpaţi din acest dosar, Andrei Alexandru şi Ştefan Alexandru, recepţioneri la două hoteluri din municipiul Botoşani, în perioada ianuarie-iunie 2014 i-au înlesnit fetei de 26 de ani practicarea prostituţiei prin oferirea de clienţi, ce se aflau cazaţi în unităţile hoteliere la care aceştia lucrează. În funcţie de banii pe care îi "producea" fata după o partidă de sex, îi răsplătea şi pe cei doi recepţionari cu sume cuprinse între 20 şi 50 de lei. Întâlnirile aveau loc în hotelurile în care cei doi lucrau.

Bobi Bordianu şi Sorin Ţîbuleac au recunoscut în faţa anchetatorilor că au vorbit cu fata, dar  au spus că nu ştiau cu ce se ocupă aceasta.

Unul dintre recepţioneri le-a spus anchetatorilor că a găsit numărul fetei pe Internet, când a dat căutare pentru a găsi o prostituată, după ce unul dntre clienţii cazaţi în hotelul în care lucra i-a cerut să îi facă rost de o astfel de femeie.

În dosar apare şi numele unei fete de 17 ani care l-a cunoscut pe Bobi Bordianu prin intermediul unei prietene. În perioada inauarie-iunie 2014 acesta i-ar fi cerut fetei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, contra unor sume de bani, lucru pe care ea l-a acceptat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
45

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
35

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
38

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...