Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!
BOTOSANI

Un individ din Dorohoi, recidivist şi plasat sub control judiciar, pentru o infracţiune de tâlhărie, a violat o fată de 12 ani. Acesta a fost condamnat, în primă instanţă, pentru ambele fapte.  

Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!

A.B., de 42 de ani, era anchetat pentru o tâlhărie comisă, în vara anului trecut, când în timp ce era la un local cu jocuri de noroc a urmărit un client care a câştigat la păcănele şi în scara blocului l-a lovit cu o sticlă în picior şi i-a luat 50 de lei. Fapta s-a petrecut în condiţiile în care individul era eliberat condiţionat în anul 2015. A fost identificat de poliţişti şi plasat ulterior sub control judiciar, însă a comis o faptă mult mai gravă. 

Inculpatul a observat, într-un magazin din Dorohoi, două minore, una de 12 şi a doua de 16 ani. Seara, adolescenta de 16 ani a mers până într-o comună de la marginea oraşului şi a petrecut cu nişte prieteni, în timp ce amica ei, de 12 ani, era acasă la mătuşa ei. Când s-a întors de la petrecere, adolescenta a observat că bunica ei a încuiat uşa şi nu putea intra în casă. Cum nu mai avea credit pe telefon, a căutat pe cineva care să o ajute să o contacteze pe prietena ei. 

A.B. se afla în faţa unui magazin şi s-a oferit să o ajute. A sunat, însă minora nu a răspuns. A încercat să o convingă pe adolescentă să rămână cu el, însă nu a reuşit. Apoi, reţinând numărul minorei a sunat-o de mai multe ori până ce i-a răspuns. I-a povestit că prietena ei nu mai putea intra în casă şi s-a oferit să o caute împreună. A luat un taxi şi s-a dus acasă la minoră şi au plecat în aşa-zisa căutare a prietenei sale. 

Pe drum minora a reuşit să o contacteze telefonic pe prietena sa şi a aflat că în cele din urmă a reuşit să intre în casă. Apoi taxiul i-a lăsat în faţa blocului mătuşii minorei. După ce au coborât, individul i-a pus mâna în gât fetei şi a forţat-o să meargă cu el.

A dus-o până în cimitirul evreiesc al oraşului şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale până dimineaţă. La final, pentru a da impresia unui consimţământ, i-a dat un inel şi 50 de lei fetei. 

Apoi a ameninţat-o că este un individ periculos, spunându-i de fapta de tâlhărie de care era cercetat şi i-a spus să nu zică nimic la nimeni. 

În cele din urmă fata s-a plâns mamei sale şi autorul a fost prins şi arestat preventiv. A fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru furt, după ce judecătorii au schimbat încadrarea din tâlhărie şi la 10 ani pentru viol. De asemenea a fost obligat să despăgubească minora cu 50.000 de lei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

Miercuri, 20 Februarie 2019
96

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

Miercuri, 20 Februarie 2019
307

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

Miercuri, 20 Februarie 2019
1162

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...