Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!
BOTOSANI

Un individ din Dorohoi, recidivist şi plasat sub control judiciar, pentru o infracţiune de tâlhărie, a violat o fată de 12 ani. Acesta a fost condamnat, în primă instanţă, pentru ambele fapte.  

Fetiţă violată de un individ recidivist, care era sub control judiciar pentru o tâlhărie!

A.B., de 42 de ani, era anchetat pentru o tâlhărie comisă, în vara anului trecut, când în timp ce era la un local cu jocuri de noroc a urmărit un client care a câştigat la păcănele şi în scara blocului l-a lovit cu o sticlă în picior şi i-a luat 50 de lei. Fapta s-a petrecut în condiţiile în care individul era eliberat condiţionat în anul 2015. A fost identificat de poliţişti şi plasat ulterior sub control judiciar, însă a comis o faptă mult mai gravă. 

Inculpatul a observat, într-un magazin din Dorohoi, două minore, una de 12 şi a doua de 16 ani. Seara, adolescenta de 16 ani a mers până într-o comună de la marginea oraşului şi a petrecut cu nişte prieteni, în timp ce amica ei, de 12 ani, era acasă la mătuşa ei. Când s-a întors de la petrecere, adolescenta a observat că bunica ei a încuiat uşa şi nu putea intra în casă. Cum nu mai avea credit pe telefon, a căutat pe cineva care să o ajute să o contacteze pe prietena ei. 

A.B. se afla în faţa unui magazin şi s-a oferit să o ajute. A sunat, însă minora nu a răspuns. A încercat să o convingă pe adolescentă să rămână cu el, însă nu a reuşit. Apoi, reţinând numărul minorei a sunat-o de mai multe ori până ce i-a răspuns. I-a povestit că prietena ei nu mai putea intra în casă şi s-a oferit să o caute împreună. A luat un taxi şi s-a dus acasă la minoră şi au plecat în aşa-zisa căutare a prietenei sale. 

Pe drum minora a reuşit să o contacteze telefonic pe prietena sa şi a aflat că în cele din urmă a reuşit să intre în casă. Apoi taxiul i-a lăsat în faţa blocului mătuşii minorei. După ce au coborât, individul i-a pus mâna în gât fetei şi a forţat-o să meargă cu el.

A dus-o până în cimitirul evreiesc al oraşului şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale până dimineaţă. La final, pentru a da impresia unui consimţământ, i-a dat un inel şi 50 de lei fetei. 

Apoi a ameninţat-o că este un individ periculos, spunându-i de fapta de tâlhărie de care era cercetat şi i-a spus să nu zică nimic la nimeni. 

În cele din urmă fata s-a plâns mamei sale şi autorul a fost prins şi arestat preventiv. A fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru furt, după ce judecătorii au schimbat încadrarea din tâlhărie şi la 10 ani pentru viol. De asemenea a fost obligat să despăgubească minora cu 50.000 de lei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
249

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
183

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...