Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

O femeie din Botoşani a fost obligată de judecători să plătească daune morale, după ce a bătut un băiat care se juca cu fiul său.

Femeie obligată la plata unor daune morale după ce a bătut colegul de joacă al fiului său!

Elena C. a fost trimisă în judecată pentru infracţiunea de "loviri şi alte violenţe", însă a fost achitată de judecători, dar totuşi a fost pusă la plata unor daune de 500 de lei către tatăl copilului bătut. Sentinţa este definitivă după o decizie dată, vineri, de Curtea de Apel Suceava. 

"În temeiul art. 396 alin. 5 Cod procedură penală rap. la art. 16 lit. b teza a II-a Cod procedură penală achită pe inculpata C. Elena trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 Cod penal. Obligă inculpata C. Elena să plătească părţii civile C. L., suma de 500 lei, daune morale. Respinge, ca nefondate, restul pretenţiilor civile.Obligă inculpata C. Elena să plătească părţii civile C L suma de 2.000 lei, cheltuieli de judecată" se arată în sentinţa rămasa definitivă.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, când fiul femeii a venit la magazinul unde aceasta lucra şi i-a povestit că un coleg de la fotbal l-a lovit. Femeia s-a enervat şi s-a dus la locul de joacă şi a început să îl lovească pe presupusul agresor de doar 10 ani.

I-ar fi tras câteva palme şi l-ar fi izbit de pământ, examinările medico-legale concluzionând că minorul a avut nevoie pentru recuperare de 2-3 zile de îngrijiri medicale. În aceeași zi, tatăl minorului bătut a depus plângere la Poliţie. 

Cazul nu este singular. Un bărbat este judecat în prezent după ce şi-a bătut vecinul de bloc pentru că i-a îmbrâncit copilul. Victima a ajuns la spital în urma "corecţiei" primite.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
48

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
55

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
51

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...