Falsul chirurg italian contestă arestul. Avocat: Nu e un pericol. El nu merge să opereze prin metrou

Falsul chirurg italian contestă arestul. Avocat: Nu e un pericol. El nu merge să opereze prin metrou

Daniel Ionascu, aparatorul italianului acuzat ca a profesat medicina fara drept, a declarat la Tribunalul Bucuresti, unde are loc judecarea contestatiei la arestul preventiv, ca Matteo Politi nu reprezinta un pericol daca e lasat in libertate, deoarece nu "merge sa opereze pacientele prin metrou".

"Daca pacientele nu se duceau la clinica, in mod evident, nu aveau niciun pericol. Pe de alta parte, lasarea in libertate a lui Matteo Politi nu reprezinta vreun pericol pentru vreo pacienta, pentru ca el nu merge sa opereze prin metrou si, cand vede o pacienta, este cu bisturiul pe ea. Ele s-au dus la clinica la el", a sustinut avocatul lui Matteo Politi.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru chirurgul fals, italianul fiind acuzat de trei infractiuni, inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei. La Tribunalul Bucuresti, miercuri, magistratii urmeaza sa judece contestatia lui Matteo Politi la arestul preventiv.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au pus in miscare actiunea penala fata de falsul chirurg italian, el fiind acuzat de inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei.

Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins saptamana trecuta de politistii de frontiera de la Curtici, judetul Arad, in timp ce incerca sa fuga din tara. (Ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
2

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
23

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
15

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...