Mamă şi fiică trimise în judecată pentru ultraj! Au sărit la bătaie la poliţiştii rutieri!

Două femei, mamă şi fiică, din judeţul Botoşani, au ajuns să fie trimise în judecată pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce au agresat o patrulă agenţi rutieri ce le sancţionaseră soţul, respectiv tatăl. 

Mamă şi fiică trimise în judecată pentru ultraj! Au sărit la bătaie la poliţiştii rutieri!

Carmen B. şi Andreea A. au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani şi dosarul urmează a fi instrumentat de judecătorii de la Judecătoria Botoşani.

În cauză poliţiştii agresaţi s-au constituit părţi civile. Potrivit prevederilor legale, cele două femei riscă până la şase ani de închisoare. 

Incidentul a avut loc în luna august a acestui an, pe raza localităţii Copălău. Un echipaj de la Poliţia Flămânzi, format din doi agenţi, cu o autospecială dotată cu aparatură de supraveghere a traficului a oprit un conducător auto cu care circula cu o viteză de 101 km/h.

După ce unul dintre agenţi s-a prezentat şi i-a explicat şoferului măsura de aplicare a sancţiunii contravenţionale şi de ridicare a permisului de conducere, poliţistul a procedat la întocmirea documentelor procedurale în autospeciala poliţiei.

În timp ce întocmea actele, la faţa locului au ajuns soţia şi fiica şoferului vitezoman. Potrivit lui Teodor Orhei, şeful Serviciului Rutier, cele două femei s-au manifestat violent, iar când agentul de poliţie a coborât din maşină cu documentele pentru a merge la conducătorul auto, mama şi fiica au smuls documentele din mâna poliţistului pentru a nu mai fi luată măsura legală, şi i-au înjurat şi acuzat cu acte de violenţă pe oamenii legii.

“Având în vederea starea creată s-a impus imobilizarea celor două persoane şi conducerea lor la sediul Poliţiei. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, a precizat cms. şef Teodor Orhei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
43

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
166

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
17

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...