Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

Un tânăr a primit o despăgubire uriaşă, după un accident rutier în urma căruia a rămas cu sechele. Judecătorii au obligat asiguratorul să plătească sute de mii de euro.

Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

   FOTO: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc în vara anului 2014, când şoferul unui autoturism BMW, ce se îndrepta dinspre Rădăuţi- Prut spre Săveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În maşină erau cinci persoane, iar cel mai grav rănit a fost Cozmin G., pasager, ce a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Judeţean Mavromati.

A fost diagnosticat cu edem cerebral şi fracturi craniene. A fost transferat ulterior la Iaşi, unde a stat internat şase săptămâni, în două intervale diverse. Apoi a mai suferit intervenţii pentru recuperare la un spital din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost nevoit să abandoneze şcoala şi a rămas cu probleme la corzile vocale, având nevoie de sprijin în permanenţă. A formulat o cerere de despăgubiri către asiguratorul maşinii, însă nu i s-a răspuns. 

A deschis acţiunea în instanţă, iar judecătorii au obligat asiguratorul la plata a 8.000 de lei daune materiale şi 300.000 de euro daune morale. Sentinţa dată de Tribunalul Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader

Joi, 22 Februarie 2018
356

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o "lipsa de cla...

Tudorel Toader: Declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA

Joi, 22 Februarie 2018
302

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat joi seara un raport privind "activitatea manageriala la DNA", la finalul caruia a anuntat ca declanseaza procedura de revocare a procurorului...

Duminică de poveste la Teatrul Vasilache: "Capra cu trei iezi"

Joi, 22 Februarie 2018
101

Duminică, 25 februarie 2018, cei mici sunt așteptați la Teatrul "Vasilache", pentru a viziona spectacolul "Capra cu trei iezi", adaptare după Ion Creangă, dramatizar...