Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

Un tânăr a primit o despăgubire uriaşă, după un accident rutier în urma căruia a rămas cu sechele. Judecătorii au obligat asiguratorul să plătească sute de mii de euro.

Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

   FOTO: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc în vara anului 2014, când şoferul unui autoturism BMW, ce se îndrepta dinspre Rădăuţi- Prut spre Săveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În maşină erau cinci persoane, iar cel mai grav rănit a fost Cozmin G., pasager, ce a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Judeţean Mavromati.

A fost diagnosticat cu edem cerebral şi fracturi craniene. A fost transferat ulterior la Iaşi, unde a stat internat şase săptămâni, în două intervale diverse. Apoi a mai suferit intervenţii pentru recuperare la un spital din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost nevoit să abandoneze şcoala şi a rămas cu probleme la corzile vocale, având nevoie de sprijin în permanenţă. A formulat o cerere de despăgubiri către asiguratorul maşinii, însă nu i s-a răspuns. 

A deschis acţiunea în instanţă, iar judecătorii au obligat asiguratorul la plata a 8.000 de lei daune materiale şi 300.000 de euro daune morale. Sentinţa dată de Tribunalul Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grav accident în talia: Tânăr român moare după ce s-a răsturnat cu mașina în canalul de pe marginea drumului

astăzi, 18:20
654

Tragic accident rutier petrecut în noaptea de 22 spre 23 iunie, 2018, în Italia, între localitățile Borgoricco și Santa Maria di Sala din povincia Padova. Accident în urma c...

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
209

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
323

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...