Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

Un tânăr a primit o despăgubire uriaşă, după un accident rutier în urma căruia a rămas cu sechele. Judecătorii au obligat asiguratorul să plătească sute de mii de euro.

Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

   FOTO: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc în vara anului 2014, când şoferul unui autoturism BMW, ce se îndrepta dinspre Rădăuţi- Prut spre Săveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În maşină erau cinci persoane, iar cel mai grav rănit a fost Cozmin G., pasager, ce a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Judeţean Mavromati.

A fost diagnosticat cu edem cerebral şi fracturi craniene. A fost transferat ulterior la Iaşi, unde a stat internat şase săptămâni, în două intervale diverse. Apoi a mai suferit intervenţii pentru recuperare la un spital din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost nevoit să abandoneze şcoala şi a rămas cu probleme la corzile vocale, având nevoie de sprijin în permanenţă. A formulat o cerere de despăgubiri către asiguratorul maşinii, însă nu i s-a răspuns. 

A deschis acţiunea în instanţă, iar judecătorii au obligat asiguratorul la plata a 8.000 de lei daune materiale şi 300.000 de euro daune morale. Sentinţa dată de Tribunalul Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A urcat la volan, dar aventura s-a terminat prost: Doi răniți, dosare penale și o mașină avariată!

astăzi, 12:08
194

Mașina condusă de un tânăr de 20 de ani se deplasa, duminică, pe drumul judeţean DJ 282. Pe relaţia Săveni-Vlăsineşti, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, &icir...

Surpriză uriașă pentru polițiștii botoșăneni, după ce au tras pe dreapta o mașină!

astăzi, 12:00
284

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 care acționau, duminică, pe drumul comunal DC37, de pe raza comunei Todireni, au oprit pentru control un autoturism care prezenta avarii.Procedând ...

Din răzbunare, a dat foc unui balot de paie, dar nu a mai putut controla incendiul care a urmat!

astăzi, 11:54
385

În cursul zilei de duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că, în curtea locuinţei sale, a izbucnit un incendiu ca...