Dărăbănean trimis în judecată pentru ultraj, după ce a agresat un jandarm!

Jandarmul, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu atunci când a fost agresat, s-a ales cu leziuni pentru vindecarea cărora a avut nevoie de aproape o săptămână de îngrijiri medicale.  

Dărăbănean trimis în judecată pentru ultraj, după ce a agresat un jandarm!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Ţ. G., din oraşul Darabani, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În noaptea de 5 spre 6 august 2017, în faţa unui club din oraşul Darabani, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra unui sergent major din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

"Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
1

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
33

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
72

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...