Curtea de Apel reduce la jumătate pedeapsa primită la Tribunalul Botoșani de mama care și-a ucis bebelușul!

Curtea de Apel reduce la jumătate pedeapsa primită la Tribunalul Botoșani de mama care și-a ucis bebelușul!

Tânăra, de 21 de ani, care în toamna anului trecut şi-a omorât pruncul abia născut, a fost condamnată definitiv de judecătorii Curţii de Apel Suceava.

Gabriela B., din comuna Ungureni, a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare, după ce iniţial judecătorii Tribunalului Botoşani au stabilit o sentinţă de 16 ani de închisoare. În timpul judecăţii inculpata a recunoscut fapta şi a cerut judecarea în formă simplificată, respectiv doar în baza probelor administrate de procurori. 

„Deduce în continuare durata arestării preventive a inculpatei, începând cu data de 09.01.2018 la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei care nu sunt contrare deciziei de faţă. Cheltuielile judiciare din apel avansate de stat, rămân în sarcina acestuia, inclusiv suma de 260 lei, reprez, sumă ce se va vira în contul apărătorului din oficiu al inculpatei. Definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel Suceava. 

Tânăra a comis fapta pe 17 septembrie 2017, după ce a aruncat bebeluşul într-un canal colector din zona poligonului ACR. 

După o graviditate ascunsă, Gabriela B. a născut pe 13 septembrie în Maternitatea botoşăneană un băieţel de 3.250 de grame, fiind externată patru zile mai târziu.

A plecat din Maternitate cu bebeluşul cu un taxi, a cerut să fie dusă la adresa gazdei, unde a lăsat un bagaj, în tot acest timp copilaşul fiind lăsat în maşina taximetristului. Ulterior a cerut să fie lăsată undeva în zona Cimitirului Pacea. Le-a spus anchetatorilor că, după ce a coborât din maşină, s-a mai plimbat prin zonă, cu bebeluşul în braţe.

Potrivit procurorilor, suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertisment de la medici: De ce trebuie să renunțați la folia de aluminiu!

astăzi, 11:25
22

Preparatele la cuptor se usucă, dacă nu sunt acoperite, și cea mai la îndemână metodă este acoperirea tăvii cu o folie de aluminiu alimentară.Medicii însă nu sunt de acor...

Angajații unei instituții din Botoșani se pregătesc de grevă generală!

astăzi, 10:43
181

Consilierii de probaţiune din Capitală şi din şapte judeţe, au intrat miercuri în grevă generală, fiind nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost rezolvate problemele de natură salarial...

ATENTIE! Trotinetele electrice sunt ilegale: mii de oameni circula cu ele in ilegalitate si risca dosar penal!

astăzi, 10:38
137

Romania este o tara in care tehnologia si solutiile moderne pentru imbunatatirea infrastructurii isi fac loc mai greu. De exemplu, valul de trotinete electrice a luat prin surprindere Romania mai ceva...