Condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a rupt mana unui politist!

Condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a rupt mana unui politist!

Tanarul care la sfarsitul anului trecut a rupt mana unui politist, dupa ce a fost prins cu tigari de contrabanda, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Botosani la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de incercare de sase ani.

Cosmin Lucian Macsim a fost condamnat pentru ultraj, dare de mita, contrabanda si detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.

“In acesti sase ani trebuie sa respecte anumite obligatii pe care i le-a impus instanta, printre care sa se prezinte la serviciul de probatiuni de pe langa Tribunal ori de cate ori este chemat, sa anunte serviciul de probatiuni despre orice schimbare de domiciliu, de orice deplasare mai mare de opt zile din localitatea de domiciliu si sa spuna cand se intoarce, sa-si justifice sursa de existenta", a declarat Dorica Turcanu, purtator de cuvant al Tribunalului Botosani.

Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

In seara de 22 noiembrie 2011, Macsim Cosmin Lucian a fost oprit în trafic pe raza localităţii Bucecea de către un lucrător de poliţie, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combatere a actelor de contrabandă cu produse accizabile.

La controlul documentelor inculpatul a oferit lucrătorului de poliţiei suma de 50 de lei pentru ca acesta să nu mai continue acţiunea. În autoturism se aflau ţigări de contrabandă.

În momentul în care poliţistul a încercat să verifice un sac în care se aflau ţigări de contrabandă acesta a fost lovit de mai multe ori de catre brabat cu portiera autoturismului, suferind o fractura la bratul drept.

În aceste împrejurări, agentul de poliţie a reușit totuşi să ridice din autoturism un sac ce conținea cantitatea de 500 pachete de țigări, de proveniență Ucraina, timp în care conducătorul auto a urcat la volan demarând cu viteză, în autoturism rămânând celălalt sac cu țigări.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
39

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
37

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...