Condamnat la 12 ani de închisoare, după ce și-a omorât tatăl

Procurorii au aflat că individul are domiciliul în Botoşani, însă în toamna anului trecut a mers într-o comună din județul Iași, pentru a locui cu părinţii săi într-un apartament, fără a avea, însă, vreun loc de muncă.

Condamnat la 12 ani de închisoare, după ce și-a omorât tatăl

Bărbatul care şi-a ucis în chinuri groaznice tatăl a fost condamnat la 12 ani de închisoare de judecătorii ieşeni. Decizia luată de Tribunal nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Dumitru Sîngeap, de 43 de ani, şi-a ucis tatăl în data de 17 aprilie, după ce a consumat în exces băuturi alcoolice. 

Procurorii au aflat că individul are domiciliul în Botoşani însă în toamna anului trecut a venit în comuna Dancu pentru a locui cu părinţii săi într-un apartament, fără a avea, însă, vreun loc de muncă. Din cauza consumului excesiv de alcool, Sîngeap îşi agresa adesea părinţii, motiv pentru care mama sa a decis să plece de acasă şi să locuiască într-un alt imobil. Bărbatul de 43 de ani a rămas însă cu tatăl, continuând să fie agresiv şi să îl bată pe bătrânul de 84 de ani. În ziua crimei, Sîngeap l-a prins de gât pe tatăl său după care l-a trântit cu faţa de pardoseala de beton din bucătăria locuinţei, scrie Ziarul de Iași.

„În timp ce victima se afla căzută cu faţa în jos pe acelaşi plan, i-a comprimat cu piciorul zona toracico-dorsală, pronducându-i rupturi de ficat, splină şi rinichi. Traumatismele au generat hemoragie internă şi au condus la decesul victimei”
, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
197

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se declanșează în...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
172

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
163

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...