Condamnare pentru tâlhărie după mii de lei pierdute la păcănele

Dosarul unui jaf petrecut la mijlocul lunii decembrie a anului trecut a fost finalizat, cel puţin în primă instanţă, de judecătorii botoşăneni. Cei doi suspecţi au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare.

Condamnare pentru tâlhărie după mii de lei pierdute la păcănele

La jumătate de an de la comiterea faptelor, doi botoşăneni au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare pentru că ar fi jefuit şi ameninţat operatorul unei săli de jocuri din Botoşani.

Cei doi erau obişnuiţi ai sălii numai că în acea seară au pierdut în jur de 3.000 de lei la aparatele de tip slot machine. Nervoşi peste măsură, l-au ameninţat cu lama unui cuţit tip cutter pe operatorul sălii şi au furat 1.000 de lei, totul întâmplându-se sub ochii unui agent de pază care nu a intervenit. Au fost prinşi la scurt timp şi arestaţi preventiv pentru tâlhărie.

În prezent se află în arest la domiciliu, iar sentinţa dispusă de magistraţi poate fi contestată la instanţa superioară.

Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris detaliat aici:

Suspecţi de tâlhărie la o sală de jocuri, trimişi în faţa instanţei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici: Se prelungește sesiunea de primire a cererilor de finanțare!

astăzi, 11:07
85

Directia pentru Agricultura Judeteana Botosani aduce la cunostinta celor interesati faptul ca Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a decis prelungirea sesiunii de primire a cererilor de fina...

Tamara Ciofu: "Legea asistenței comunitare a fost publicată, urmează creșterea finanțării pentru unitățile de asistență medico-sociale"

astăzi, 11:05
20

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că pe 20 iulie a fost publicată în Monitorul Oficial, Legea pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 18/2017 privind asistența ...

Lista drumurilor județene care vor fi reabilitate și modernizate prin PNDL!

astăzi, 10:36
320

În urma demersurilor întreprinse de către conducerea Consiliului Judeţean, pentru obţinerea de finanţări pentru cât mai multe dintre investiţiile ce se impun a fi făcute pe dr...