UN SFERT DE SECOL! Condamnare dură pentru botoşăneanul ce a comis, în vara anului trecut, două crime

Lupu Mădălin Miki, tânărul acuzat că a comis două crime în vara anului trecut, a primit o primă condamnare într-unul din dosare. 

UN SFERT DE SECOL! Condamnare dură pentru botoşăneanul ce a comis, în vara anului trecut, două crime

Tânărul a primit o pedeapsă de 24 de ani şi şase luni pentru omor calificat şi tâlhărie. De asemenea, a mai fost obligat să plătească copiilor victimei sale 100.000 de lei daune morale. 

"Dispune confiscarea specială a unui cuţit cu lamă zimţată, în lungime de 10 cm, cu mâner din material plastic de culoare neagră în lungime de 11 cm, prevăzut cu teacă din material plastic de culoare neagră şi a unui cuţit tip briceag, cu lama de 11 cm şi mâner cu prăsele din material ce imită osul, în lungime de 14 cm, înregistrate în Registrul de corpuri delicte al instanţei. În temeiul art.7 rap. la art.4 lit.b din Legea nr.76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Lupu Mădălin Miki, în vederea introducerii profilului genetic al acestuia în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare", se arată în decizia instanţei. 

Potrivit anchetatorilor, în data de 14 iulie, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Alba Iulia, în scopul de a sustrage bani și bunuri, Lupu Mădălin Miki a pătruns fără drept în curtea și în casa locuinței victimei D. C. – o femeie în vârstă de 80 de ani și a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuință situată în cartierul Partoș al municipiului Alba Iulia, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O.

În urma agresiunii, femeia de 80 de ani a murit, iar fiul ei a ajuns în stare gravă la spital.

C. Drâmbărean, o femeie de 80 de ani, a fost găsită fără viaţă, sâmbătă, 15 iulie, dimineaţa, în curtea locuinţei sale, de pe strada Regiment V Vânători, în cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia. Fiul ei, C. Drâmbărean, de 53 de ani, a fost găsit închis în casă, în stare de șoc, cu multiple lovituri la nivelul capului.

Cumplita crimă s-a petrecut vineri, iar poliția a fost anunțată abia sâmbătă, când victimele au fost găsite de către familie.

Pentru aceste fapte Miki Lupu este judecat la Tribulanul Alba. 

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoșani unde a încercat să comită un furt la locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital.  Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naștere.

De asemenea, o altă infracțiune cu violență pe care acesta ar fi comis-o la Caraș.Severin este în atenția anchetatorilor.

Lupu are 7 clase este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar anul trecut, după cinci ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
58

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
162

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...