Ciobanul care şi-a ucis partenera de viaţă a ajuns după gratii

Gelozia şi consumul excesiv de alcool care i-a tulburat minţile au fost motivele pentru care un bărbat din judeţul Botoşani şi-a bătut partenera de viaţă până când a ucis-o. Acum a ajuns în arest preventiv.

Ciobanul care şi-a ucis partenera de viaţă a ajuns după gratii

Bârfele din sat potrivit cărora partenera lui ar umbla şi cu alţi bărbaţi dar şi realitatea distorsionată de alcool au dus la o nouă crimă în judeţ.

Un cioban de 48 de ani, de loc din Ungureni, a lovit femeia cu atâta cruzime încât a lăsat-o moartă, pe uliţa care duce spre casa în care locuiau în Româneşti. Mutaţi de câţiva ani în comună, cei doi erau cunoscuţi drept consumatori de băuturi alcoolice, în ultimul timp chiar spirt.

Mihai C. venise marţi acasă, în ziua lui liberă, dar nu şi-a găsit partenera. A plecat să o caute dar s-a oprit într-un bar unde a băut. Pe drumul spre casă, însă, pe seară, individul s-a întâlnit cu femeia pe uliţă, astfel că a luat-o la bătaie, convins că bârfele sunt adevărate.

Nu s-a oprit până când nu a transformat-o într-un ghem de carne iar când şi-a dat seama că starea femeii este gravă a apelat la vecini să sune la 112. Era însă prea târziu pentru femeia de 54 de ani, decesul survenind, aşa cum a confirmat şi necropsia, pe fondul leziunilor şi a unei hemoragii interne.

Iniţial, Mihai C. nu şi-a recunoscut vina, dar pus în faţa probelor nu a mai avut de ales. A fost reţinut, iar joi a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, magistraţii aprobând solicitarea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
48

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
177

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
18

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...