Botoșănean căutat de poliție în întreaga Europă, arestat în Italia!

Pe numele botoșăneanului fusese emis un mandat european de arestare solicitat de Autoritatea Judiciară competentă din România. 

Botoșănean căutat de poliție în întreaga Europă, arestat în Italia!

Ieri, 14 martie, 2018, personalul comisariatului local din Vittoria, provincia Ragusa (Sicilia), l-a găsit și identificat pe cetățeanul român Viorel Costantin Manoli, în vârstă de 27 de ani, și a procedat la arestarea sa, la solicitarea Direcției Centrale a Poliției Criminale.

Viorel Costantin Manoli, urmărit de autoritățile din România, era destinatarul unui mandat european de arestare solicitat de Autoritatea Judiciară competentă din România. Bărbatul, acuzat de bătăi și vătămări corporale în mod voluntar pentru faptele săvârșite în România, avea de executat o condamnare de 1 an, 8 luni și 20 de zile de închisoare.

Persoana arestată, conform legii, a fost condusă la închisoarea din Ragusa și pusă la dispoziția președintelui Curții de Apel din Catania, informează radiortm.it.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Simona Halep triumfă din nou la Montreal!

Duminică, 12 August 2018
876

Liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep a câștigat, duminică seara, Rogers Cup, după ce a învins-o în trei seturi, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 pe tenismena americană&nb...

Lor cine le cere scuze? Povestea uneia dintre cele mai tulburătoare imagini de la protestele de vineri!

Sâmbătă, 11 August 2018
3931

Femeia a povestit pentru HotNews experiența brutală prin care a trecut. Ea și prietenul său de familie, Mihai, se aflau în spatele jandarmilor și strângeau gunoaiele. Danny poves...

Comunicat PSD Botoșani: "PSD solicită președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze pentru afirmațiile iresponsabile împotriva Jandarmeriei"

Sâmbătă, 11 August 2018
3905

Partidul Social Democrat dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și solicită autorităților statului să-i ancheteze de urgență pe cei care au ...