Bărbat bătut şi tâlhărit pentru o sumă infimă. Suspecţii au fost trimişi în judecată!

Este incredibilă uşurinţa cu care ajungem să punem în pericol viaţa unui om pentru a ne satisface o poftă de moment. Este greu de crezut şi că pentru o sumă infimă, suntem capabili de violenţe. Un caz petrecut la Avrămeni dovedeşte acest lucru.

Bărbat bătut şi tâlhărit pentru o sumă infimă. Suspecţii au fost trimişi în judecată!

Doi tineri din Avrămeni au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tâlhărie calificată, în urma unei întâmplări ce tinde, din păcate, să fie inclusă în sfera normalului.

La începutul lunii iulie a anului 2015, pe seară, cei doi tineri, S.C.A. şi F.G. şi-au pus în gând să facă rost de nişte bani pentru ţigări şi băutură. Singura oportunitate care le-a ieşit în cale a fost un bărbat din satul vecin, Tudor Vladimirescu, care se îndrepta spre casă.

Cei doi l-au acostat pe G.C. pe drumul naţional ce face legătura dintre cele două sate, l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, lăsându-l lat, după care s-au apucat să-l buzunărească. 70 de lei a fost suma găsită prin buzunarele bărbatului! Bucuroşi de pradă, cei doi s-au dus în satul natal şi şi-au cumpărat ţigările şi băutura la care pofteau.

În urma lor, victima agresiunii a ajuns la spital, unde a rămas internată şapte zile, necesitând îngrijiri medicale.

În urma anchetei efectuate de anchetatorii botoşăneni, dosarul a fost trimis la o instanţă a Judecătoriei Săveni, dat fiind că domiciliul victimei şi al suspecţilor este în circumscripţia acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
587

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
842

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
36

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...