Arest preventiv pentru suspecţii în cazul tâlhăriei de la Vlăsineşti! Victimele fuseseră clienţii lor!

Cei doi suspecţi în cazul tâlhăriei de la Vlăsineşti, aduşi ieri de la Fălticeni alături de un al treilea complice, au fost prezentaţi vineri după-amiază instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Arest preventiv pentru suspecţii în cazul tâlhăriei de la Vlăsineşti! Victimele fuseseră clienţii lor!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

În faţa probatoriului administrat, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, cei doi suspecţi fiind plasaţi în arest preventiv.

În sarcina acestora s-a reţinut că în noaptea de 16/17.01.2017, în jurul orei 23.00, au pătruns în locuinţa unei familii din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, şi prin violenţă, au sustras suma de 7.000 de lei şi actele de identitate ale acestora.

Procurorul Valeriu Chihaia spune că al treilea tânăr nu are nicio implicare efectivă în tâlhărie, el fiind doar cel care a asigurat transportul celor doi. "Unul dintre cei doi suspecţi cunoştea familia- victimă deoarece a aprovizionat-o cu lemne în mai multe rânduri. Aceştia sunt din zona Fălticeniului", explică şeful Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Decizia Tribunalului în privinţa arestului preventiv nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta