Arest preventiv pentru cei patru tineri din comuna Vorniceni, care şi-au ucis un consătean!

Judecătorii Tribunalului Botoşani au decis arestarea preventivă a celor patru tineri acuzaţi de omor în urma unei răfuieli cu un consătean din comuna Vorniceni. 

Arest preventiv pentru cei patru tineri din comuna Vorniceni, care şi-au ucis un consătean!

Costel L., Marian L., Romică Ş. şi Dumitru G. îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, însă mai au o cale de atac la decizia judecătorilor botoşăneni. 

Conflictul a început în urmă cu câteva luni, când victima, S.D., în vârstă de 40 de ani, l-a acuzat de furt pe Costel L., unul dintre suspecţi. De fiecare dată când aceştia se întâlneau se luau la ceartă, însă totul a degenerat duminică.

„După ce mi-am cumpărat casă, băiatul ăla ne-a intrat în curte şi mi-a luat doi câini, nişte bani şi nişte lanţuri de aur din casă. Mi-a furat doi câini pe care i-am găsit la el şi când am reclamat ne-a întrebat că de ce l-am făcut de râs. Avea ciudă şi pe fratele meu şi a zis că pe care îl prinde, îl omoară. Tata era cu oile şi ei l-au urmărit”, a spus Călugăreanu Luisa, fiica celui ucis.

Duminică, victima ieşise cu oile în marginea satului, însă nu a coborât după ele în valea în care stăteau, tocmai pentru a putea fugi dacă ar fi fost atacat.

Atunci când au apărut atacatorii, bărbatul a luat-o la fugă, însă nu a reuşit să ajungă prea departe. Disperat, acesta s-a ascuns în curtea unui localnic, în speranţa că urmăritorii vor abandona planul pus la cale. „Tâlharii ăştia l-au fugărit şi a venit şi s-a refugiat aici la noi. Erau cu nişte suliţe mari, bardă, topoare”, a povestit soţia unui localnic.

Soţul femeii le-a sunat pe rudele celui atacat, însă până la sosirea acestora victima şi-a dat deja ultima suflare, iar atacatorii s-au făcut nevăzuţi.

Alertaţi de scandal, ceilalţi localnici au sunat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
149

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
240

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
370

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...