Arest prelungit pentru tânăra care și-a ucis bebelușul!

Tânăra din localitatea Ungureni, județul Botoșani, care în luna septembrie și-a ucis pruncul de doar câteva zile, rămâne în spatele gratiilor.

Arest prelungit pentru tânăra care și-a ucis bebelușul!

Judecătorii Tribunalului Botoșani au admis, marți, propunerea procurorilor de prrelungire a arestului prevenitv în cazul Gabrielei Boghian, acuzată de omor. Prin intermediul avocatului, tânăra a cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv dar cererea sa a fost respinsă de magistrați.

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 693/P/2017. În temeiul art. 236 raportat la art. 234 şi art. 223 alin. 2, art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatei Boghian Gabriela,în prezent arestată preventiv în Arestul IPJ Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „omor", pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 octombrie 2017 până la data de 27 noiembrie 2017, inclusiv. Respinge cererea apărătorului ales de înlocuire a măsurii arestului preventiv", se arată pe portalul instanței. 

Trupul bebeluşului născut pe 13 septembrie a fost găsit de poliţişti într-un canal colector, în urma mărturiei unui taximetrist care a transportat-o pe suspectă în zona Cimitirului Pacea imediat după externarea din maternitate. După o graviditate ascunsă, tânăra a născut pe 13 septembrie în Maternitatea botoşăneană un băieţel de 3.250 de grame, fiind externată patru zile mai târziu.

A plecat din Maternitate cu bebeluşul cu un taxi, a cerut să fie dusă la adresa gazdei, unde a lăsat un bagaj, în tot acest timp copilaşul fiind lăsat în maşina taximetristului. Ulterior a cerut să fie lăsată undeva în zona Cimitirului Pacea. Le-a spus anchetatorilor că, după ce a coborât din maşină, s-a mai plimbat prin zonă, cu bebeluşul în braţe.

Potrivit procurorilor, suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Sâmbătă, 17 August 2019
164

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.Bodyguard în Clu...

Botoșănean revoltat de un cablu pentru tramvai, care i-ar fi avariat mașina: „Eltrans, să îmi plătești dauna”

Sâmbătă, 17 August 2019
677

Compania de transport local pare să nu mai scape de probleme. Sâmbătă, un tânăr din Botoșani a atras atenția în social media cu privire la o defecțiune în rețeaua de al...

ACUM: Elicopterul SMURD preia o femeie care a suferit un atac vascular cerebral

Sâmbătă, 17 August 2019
865

Un elicopter SMURD a aterizat, în acest moment, la uitatea militară 01189, de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 54 de ani, în stare critică.Pacienta a suferit un atac ...