Arest la domiciliu pentru tânărul ce şi-a cumpărat telefoane mobile cu euro falşi

Tânărul ce a fost arestat preventiv la începutul anului după ce a plasat valută falsă, a fost plasat în arest la domiciliu. Măsura a fost schimbată de judecătorii Judecătoriei Botoşani.

Arest la domiciliu pentru tânărul ce şi-a cumpărat telefoane mobile cu euro falşi

 Robert P., din oraşul Darabani, este acuzat de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. Tânărul  a luat de la nişte cunoştinţe din Republica Moldova mai multe bancnote false de 50 de euro.

Împreună cu doi amici s-au dus la cumpărături. A reuşit să îşi achiziţioneze două telefoane de ultimă generaţie, un Iphone şi un Samsung, în schimbul cărora a dat 1100 de euro.

Proprietarii telefoanelor şi-au dat seama, după tranzacţie, că au fost păcăliţi şi au anunţat poliţia. Procurorii DIICOT au preluat ancheta şi miercuri au percheziţionat casele celor trei, însă doar la tânărul de 25 de ani au găsit bancnote false, iar el a recunoscut totul spunând că ceilalţi doi nu au nici o legătură.

Procurorii DIICOT au declinat competenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani nefiind vorba despre un grup organizat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
103

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
513

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
650

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...