Adolescenţi trimişi în judecată pentru omor!

Cei doi suspecţi minori în cazul crimei de la Răuseni au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Adolescenţi trimişi în judecată pentru omor!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

La o lună şi jumătate de la comiterea faptei, cei doi minori, de 17, respectiv 15 ani, au fost trimişi în judecată pentru omor, urmând să ajungă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Botoşani, care să le decidă soarta.

Fapta s-a întâmplat în Săptămâna Patimilor. Abia angajat la o fermă din comuna Răuseni, Vlăduţ- Viorel C., de 26 de ani, a intrat în conflict cu doi colegi mai tineri. De la vorbe la agresiune nu a fost decât un pas, însă cei doi adolescenţi au fost atât de violenţi, lovindu-l pe bărbat cu tot ce le-a picat la îndemână, încât ciobanul a fost pus la pământ. Când au văzut că nu mai mişcă, băieţii i-au pus trupul într-un faeton şi l-au transportat aproximativ şapte kilometri, abandonându-l pe imaşul satului Hlipiceni, unde a şi fost găsit în dimineaţa zilei de 11 aprilie de săteni.

Alarmaţi, anchetatorii au declanşat imediat cercetările care au dus la cei doi suspecţi. Cel de 17 ani a fost plasat în arest preventiv, unde de altfel se află şi acum, în timp ce băiatul de 15 ani a fost dat în grija părinţilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
300

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
274

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
1038

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...