Adina, "spaima şoselelor", condamnată definitiv la o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni de închisoare!

În vara anului 2014, Adina, supranumită "spaima șoselelor", a produs un grav accident de circulație pe raza comunei Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei în vârstă de 25 de ani, din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a decedat pe loc. 

Adina, "spaima şoselelor", condamnată definitiv la o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni de închisoare!

Tânăra din Suceava, implicată în mai multe fapte penale pe linie rutieră, în urma cărora a devenit cunoscută drept "Adina – spaima şoselelor", a fost condamnată definitiv în cursul zilei de ieri pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au menţinut soluţia pronunţată de Judecătoria Suceava, astfel încât Adina Gabriela Prisacariu, din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, va avea de executat 5 ani şi 2 luni de închisoare. Trebuie spus că pe numele ei există o altă hotărâre definitivă, de 4 ani închisoare cu executare, pentru contrabandă, scrie Monitorul de Suceava.

Chiar dacă este condamnată definitiv în cazul de contrabandă din luna mai a anului trecut, Adina Gabriela Prisacariu nu a executat încă nici o zi din pedeapsă, şi asta pentru că a fugit în Anglia, acolo unde se află şi în prezent. După această nouă condamnare, autorităţile române vor reînnoi cererea de extrădare formulată către reprezentanţii britanici încă de anul trecut.

Tânăra rămăsese fără permis de conducere după ce în vara anului 2014 a produs un grav accident de circulație pe raza comunei Dumbrăveni, în urma căruia soțul ei, din Dorohoi, și-a pierdut viața. La data de 1 august 2014, în jurul orei 18.00, aflându-se la volanului unui autoturism Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, Adina Gabriela Prisăcariu, fără să se asigure în prealabil, s-a angajat în depășirea unei dube, într-o zonă cu linie continuă, moment în care din față venea o autocisternă. Soferul acesteia a încercat să evite impactul, însă fără succes. Coliziunea a fost atât de puternică, încât soțul șoferiței – Dragoș Prisăcariu, de 25 de ani, din orașul Dorohoi, județul Botoșani, a decedat pe loc. Polițiștii au întocmit atunci pe numele Adinei Gabriela Prisăcariu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

După mai puțin de un an, în primăvara anului 2015, la data de 26 aprilie, aceasta a fost surprinsă gonind prin Suceava cu 75 km/h, la volanul unui autoturism BMW, fără a avea permis de conducere. Agenții de la Rutieră au reușit să o oprească, însă când i-au cerut actele tânăra a început să devină recalcitrantă și să-i înjure pe oamenii legii. Polițiștii au fost nevoiți să o imobilizeze și să o încătușeze pentru a o putea duce la secția de poliție, unde au identificat-o. Astfel, au descoperit că se numește Adina Gabriela Prisăcariu și că permisul ei de conducere este suspendat. Ea s-a ales atunci cu un nou dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
96

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
98

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...