Știri.Botoșani.ro, prima publicație din Botoșani care deține un studio online
STUDIO ONLINE:

Știri.Botoșani.ro, prima publicație din Botoșani care deține un studio online

Știri.Botoșani.ro devine de astăzi prima publicație din județul Botoșani care deține un studio online, după ce acționarii Web Emotion au decis extinderea producției media și spre zona video destinată utilizatorilor de internet.

„Un demers firesc, după ce ani de zile am transmis în direct cele mai importante evenimente din Botoșani, pe Live.Botoșani.Ro. Acum a venit rândul studioului TV online să fie în avangarda presei botoșănene, cu emisiuni live sau înregistrate și conținut de calitate, așa cum ne-am obișnuit cititorii în peste 12 ani de activitate online”, a spus Daniel Bucatariu, directorul executiv al companiei.

 

În condițiile în care piața media a intrat încă de acum câțiva ani într-un profund proces de schimbare și ancorare în zona online, Stiri.Botoșani.Ro se aliniază tendințelor generale din zona media, oferind cititorilor posibilitatea de a vedea interviuri și alte producții realizate de echipa de la Știri.Botoșani.ro direct pe device-urile cele mai accesibile, de la desktop, laptop și până la telefoanele mobile.

Studioul oferă posibilitatea realizării de emisiuni în direct sau înregistrate, acestea fiind destinate exclusiv zonei online, accesibile cititorilor Știri.Botoșani.ro și utilizatorilor Youtube, Facebook, Twitter sau celorlalte rețele sociale.

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți și candidatul PNL la această primărie din județ, a acceptat să vorbească în prima emisiune on-line, numită „Invitatul de la Știri”, după ora 18:00, despre strategia de a ajunge din nou primar, dar și despre proiectele noi sau cele aflate în derulare în comuna Răchiți, într-un interviu realizat în studio de redactorul șef al Știri.Botoșani.ro, Tudor Carare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
48

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
442

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
248

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...