Zeci de sancțiuni, în numai 24 de ore! Polițiștii botoșăneni au tras pe dreapta vitezomanii!

230 de polițiști au împânzit județul! Zeci de șoferi au fost sancționați pentru încălcarea regimului legal de viteză, alții pentru alte abateri la regulile de circulaţie. Poliţiştii au reţinut și două permise de conducere.

Zeci de sancțiuni, în numai 24 de ore! Polițiștii botoșăneni au tras pe dreapta vitezomanii!
În ultimele 24 de ore, mai mult de 230 de poliţişti au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În urma activităţilor, au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind  22.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi încălcării normelor rutiere şi au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 18.000 de lei, dintre care 35 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 27 pentru alte abateri la regulile de circulaţie. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
            

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...