Vitezomani lăsaţi fără permise de conducere înaintea sărbătorilor

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii rutieri au desfăşurat, miercuri, activităţi specifice în urma cărora au aplicat 50 de amenzi, ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, din care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

 

Vitezomani lăsaţi fără permise de conducere înaintea sărbătorilor

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, dintre care unul pentru consum de alcool şi 2 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Sauceniţa, un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Un alt tânăr, de 25 de ani din judeţul Bacău, a fost depistat cu 114 km/h în localitatea Cândeşti. 

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
1

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
41

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...