Viteza l-a dus la un pas de dezastru: trei persoane rănite și trei mașini avariate!

O imprudență la volan ar fi putut conduce la o adevărată tragedie pe șosea! Un botoșănean care a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă a provocat un accident soldat cu rănirea a trei persoane (dintre care doi copii minori) și avarierea a trei autoturisme!

Viteza l-a dus la un pas de dezastru: trei persoane rănite și trei mașini avariate!

În cursul serii de marți, în jurul orei 18.00, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Gorbănești, județul Botoșani, conducea autoturismul pe raza localității Valea Putnei, comuna Pojorâta, pe D.N. 17.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată prin indicatoare, pe un sector de drum în rampă, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 27 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani și-a continuat deplasarea spre înainte pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 39 ani, din municipiul Suceava, care circula regulamentar în direcția opusă.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani: fiicele minore ale conducătorului auto de 14, respectiv 15 ani, și soţia acestuia, de 37 ani, toți din municipiul Suceava.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată cate o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...