VIDEO: Un botoșănean s-a vindecat miraculos, după ce a fost prins de jandarmi!

Cerşea cu ambele mâini bandajate şi îmbibate într-o substanţă de culoare roşie. Bărbatul se plângea că are amputaţii la ambele mâini, însă minciuna nu a ținut și în fața jandarmilor.

VIDEO: Un botoșănean s-a vindecat miraculos, după ce a fost prins de jandarmi!

Un bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea "Hora Bucovinei", din localitatea suceveană Frasin.

Jandarmii care se aflau în misiune de asigurare a odinii şi liniştii publice au sesizat că ceva este în neregulă, astfel că l-au verificat pe cerşetor. Acesta şi-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanţă de culoare roşie, dovedind că de fapt nu are nimic la mâini.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.

"Recomandăm cetățenilor sa nu încurajeze aceasta activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului", este mesajul jandarmilor suceveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Psalm pentru părinți

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1397

Bucuraţi-vă seara când în casă este gălăgie şi nu vă puteţi odihni de râsetele pruncilor voştri, băgaţi devreme în pat. Nu-i mai apostofraţi pe copii că ...

PSD merge inainte cu Dragnea

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
406

Social-democratii au transat vineri un nou episod din razboiul intern care macina PSD deja de aproape doi ani, timp in care, rand pe rand, contestatari ai lui Liviu Dragnea i-au reclamat stilul sau de...

Alertă meteo: Un val de ger arctic loveşte Europa săptămâna viitoare şi anunţă sfârşitul verii şi în România

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
2104

Vestul Europei se confruntă în ultima perioadă cu schimbări drastice din punct de vedere al temperaturilor şi fenomenelor meteorologice, potrivit Severe-Weather.În plus, schimbări...