VIDEO: Un botoșănean s-a vindecat miraculos, după ce a fost prins de jandarmi!

Cerşea cu ambele mâini bandajate şi îmbibate într-o substanţă de culoare roşie. Bărbatul se plângea că are amputaţii la ambele mâini, însă minciuna nu a ținut și în fața jandarmilor.

VIDEO: Un botoșănean s-a vindecat miraculos, după ce a fost prins de jandarmi!

Un bărbat din județul Botoșani s-a dat de gol că nu are mâinile amputate și că s-a folosit de acest pretext pentru a face rost de bani și a stârni mila oamenilor prezenți la manifestarea "Hora Bucovinei", din localitatea suceveană Frasin.

Jandarmii care se aflau în misiune de asigurare a odinii şi liniştii publice au sesizat că ceva este în neregulă, astfel că l-au verificat pe cerşetor. Acesta şi-a dat jos bandajele îmbibate într-o substanţă de culoare roşie, dovedind că de fapt nu are nimic la mâini.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru apelarea, in mod repetat, la mila publicului, de către o persoana aptă de muncă, faptă prevăzută și sancționată de Legea 61/1991.

"Recomandăm cetățenilor sa nu încurajeze aceasta activitate antisocială, oferind diferite sume de bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publicului", este mesajul jandarmilor suceveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Are 30 de ani și a fost dat în judecată de propriii părinți pentru că nu vrea să se mute din casa părintească!

astăzi, 19:53
354

Doi parinti si-au dau in judecata fiul de 30 de ani, pentru ca acesta se simte mult prea confortabil in casa parinteasca si nu manifesta nicio intentie de a se muta.Potrivit BBC, Christina si Mark...

OFICIAL: Steaua a solicitat palmaresul, dar si excluderea FCSB din cupele europene si dezafilierea de la FRF

astăzi, 19:29
190

In plus, formatia militara vrea ca FCSB, echipa ce a folosit ilegal marca Steaua timp de mai bine de un deceniu, sa fie exclusa din cupele europene si dezafiliata de la FRF.Juristul Clubului ...

Avertismentul producătorilor agricoli: România rămâne fără forță de muncă, din cauza ajutoarelor sociale!

astăzi, 17:21
290

Lipsa fortei de munca nu doar in agricultura, ci in toate sectoarele de activitate, este o problema nationala, a declarat, miercuri, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania...