VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

"Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor", a declarat șoferița, care a suferit răni grave după accident.

VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

Accident ciudat în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 49 de ani s-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări.

Șoferița pe nume Christi Bowmer se afla la etajul al 7-lea al parcării Littlefield Parking Garage din Austin. Întrucât a circulat cu o viteză mare, femeia a pierdut controlul și s-a prăbușit în gol, scrie auto-bild.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au venit să o salveze: ”Medicii au spus că dacă nu mă scoteau din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Accidentul hilar a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în parcare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Curs GRATUIT de educație antreprenorială pentru tinerii din Botoșani!

astăzi, 13:41
85

Ai între 18-35 ani?Ai diplomă de bacalaureat? (pot participa și studenții sau absolvenții de studii superioare)Ai domiciliul (sau viză de flotant) în județul Botoșani?Poți ...

Se întâmplă în România: O vânzătoare, reclamată la OPC de cliente că face ochi dulci bărbaţilor!

astăzi, 12:18
1373

Femeia din Moineşti a făcut o sesizare scrisă la CJPC Bacău, reclamând că angajata unui magazin din apropierea casei "face ochi dulci" clienţilor, iar soţul acesteia s-ar afla p...

Polițele de locuințe vor acoperi încă două riscuri

astăzi, 11:31
299

Vicepreşedintele ASF, Cornel Coca Constantinescu, spune că se lucrează la modificarea legii asigurărilor obligatorii pentru locuinţe în sensul extinderii riscurilor acoperite de această po...