VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

"Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor", a declarat șoferița, care a suferit răni grave după accident.

VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

Accident ciudat în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 49 de ani s-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări.

Șoferița pe nume Christi Bowmer se afla la etajul al 7-lea al parcării Littlefield Parking Garage din Austin. Întrucât a circulat cu o viteză mare, femeia a pierdut controlul și s-a prăbușit în gol, scrie auto-bild.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au venit să o salveze: ”Medicii au spus că dacă nu mă scoteau din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Accidentul hilar a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în parcare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

VIDEO Ultima apariție în public a Stelei Popescu. Oana Pellea: "Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital"

astăzi, 12:29
198

Stela Popescu a apărut ultima oară în public marți, când a participat la Gala Femeilor de Succes. A urcat pe scenă pentru a i se înmâna un premiu și a încercat să ...

Oncolog: "Până la stabilirea cu certitudine a unui diagnostic de cancer pot să treacă zile, săptămâni, luni"

astăzi, 11:24
176

Statistici recente arată că 21,1 % dintre români au o rudă de gradul I bolnavă de cancer și că mulți se confruntă cu lipsa informațiilor medicale legate de diagnostic, tratamente și ef...

Fiscul explică firmelor, într-un ghid, ce pot face atunci când vine la ele în inspecție fiscală

astăzi, 10:40
85

ANAF a publicat un ghid pentru inspecția fiscală, al cărui scop, afirmă ANAF, este să asigure "îmbunătățirea relației dintre ANAF și contribuabili/plătitori prin sporirea transpa...