VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

"Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor", a declarat șoferița, care a suferit răni grave după accident.

VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

Accident ciudat în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 49 de ani s-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări.

Șoferița pe nume Christi Bowmer se afla la etajul al 7-lea al parcării Littlefield Parking Garage din Austin. Întrucât a circulat cu o viteză mare, femeia a pierdut controlul și s-a prăbușit în gol, scrie auto-bild.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au venit să o salveze: ”Medicii au spus că dacă nu mă scoteau din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Accidentul hilar a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în parcare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O romanca, declarata cea mai nepoliticoasa politista din Marea Britanie. "Este o conspiratie rasista impotriva mea"

Marţi, 23 Ianuarie 2018
559

Nascuta in Romania, este ofiter de politie in Wolverhampton din 2009. Ea s-a adresat instantei dupa ce a picat evaluarile pentru conducerea autoturismului, acuzandu-i pe instructori de rasism.Poli...

IMPORTANT! Ce trebuie sa stie orice parinte despre corpii straini auriculari!

Marţi, 23 Ianuarie 2018
225

Este relativ frecventa introducerea corpilor straini in ureche de catre copii. Diferite obiecte incluzand vata, pietre, hartie, jucarii, chiar si materii biologice sunt descoperite precum insecte sau ...

Întâlnire cu organizațiile neguvernamentale, la Prefectura Botoșani

Marţi, 23 Ianuarie 2018
155

Marți, 23 ianuarie, în sala Stefan Luchian de la Prefectura Botoșani a avut loc o întâlnire  cu organizațiile neguvernamentale din Botoșani. În cadrul şedinţei a fos...