VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

"Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor", a declarat șoferița, care a suferit răni grave după accident.

VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

Accident ciudat în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 49 de ani s-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări.

Șoferița pe nume Christi Bowmer se afla la etajul al 7-lea al parcării Littlefield Parking Garage din Austin. Întrucât a circulat cu o viteză mare, femeia a pierdut controlul și s-a prăbușit în gol, scrie auto-bild.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au venit să o salveze: ”Medicii au spus că dacă nu mă scoteau din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Accidentul hilar a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în parcare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

astăzi, 10:14
309

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Luni, 16 Iulie 2018
418

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru ...

Avion militar de tip IAR 99 Șoim, prăbușit lângă Bacău!

Luni, 16 Iulie 2018
675

Un avion militar de tipul IAR 99 Șoim s-a prăbușit luni, în apropiere de baza aeriană de la Bacău. Cei doi piloți ai avionului ar fi reușit să se catapulteze, a declarat Ministrul Apăr...