VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

"Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor", a declarat șoferița, care a suferit răni grave după accident.

VIDEO S-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări: "M-am gândit că o să mor!"

Accident ciudat în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie de 49 de ani s-a prăbușit cu maşina în gol, de la etajul 7 al unei parcări.

Șoferița pe nume Christi Bowmer se afla la etajul al 7-lea al parcării Littlefield Parking Garage din Austin. Întrucât a circulat cu o viteză mare, femeia a pierdut controlul și s-a prăbușit în gol, scrie auto-bild.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident.

Aceasta a mulțumit oamenilor care au venit să o salveze: ”Medicii au spus că dacă nu mă scoteau din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Accidentul hilar a fost filmat cu o cameră de luat vederi amplasată în parcare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Trecem la ora de vara: In noaptea de sambata spre duminica dam ceasurile inainte

astăzi, 12:11
31

In ciuda vremii de afara, Romania va trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date inainte cu o ora, iar ora 03:00 va deveni ora 04:00.Astfel, duminica...

Botoșănean implicat într-un accident mortal, la Suceava!

astăzi, 11:19
419

Doua tiruri si o camioneta s-au ciocnit vineri in trafic, tirurile plonjand in gardul unei case. Soferul unuia dintre autotrenuri a ramas incarcerat, in stare de inconstienta, iar pentru extrager...

În sfârșit, Becali e mulțumit de jucătorul de la FC Botoșani: "Ce gol a dat! Este imposibil sa nu ajunga mare fotbalist!"

astăzi, 09:41
205

Gigi Becali are încredere ca FCSB va triumfa la finalul acestui sezon, dar îsi face timp si pentru viitor. Astfel, finantatorul ros-albastrilor se bucura pentru faptul ca si-a asigurat sem...