VIDEO: Infirmieră româncă prinsă furând de la pacienții internați în spitalul unde lucra. Prejudiciul se ridică la 50.000 de euro!

Femeia a fost prinsă în flagrant, în timp ce scotea bani de pe cardul unui pacient. Infirmiera româncă ar fi aplicat această tehnică nu numai asupra pacienților din spital, dar și asupra colegilor de lucru și persoanelor din anturajul său.

VIDEO: Infirmieră româncă prinsă furând de la pacienții internați în spitalul unde lucra. Prejudiciul se ridică la 50.000 de euro!

O infirmieră româncă de 33 de ani, angajată a unui spital din Padova, a fost arestată de către carabinieri cu acuzația că a sustras circa 50.000 de euro de pe cardurile bancare ale pacienților internați în spitalul unde aceasta lucra. 

Startul anchetei a fost dat de denunțul unui bătrân de 77 de ani, care a aobservat că i tot dispăreau bani de pe cardul bancar, în perioada în care era internat la spitalul din Padova "Opera Immacolata Concezione" din via Toblino, scrie Rotalianul.com, citand ziarul Il Secolo d’Italia.

În urma denunțului, carabinierii au organizat un flagrant și au urmărit-o pe femeia româncă, P.A.V., în timp ce fura cardul bancar al bătrânului, ca mai apoi să o vadă pe aceasta cum merge la un bancomat din apropierea spitalului pentru a sustrage banii de pe card. Odată ajunsă la bancomat, însă, imediat după ce a scos banii, carabinierii au blocat-o și au pus-o sub arest.

Conform celor relatate de carabinieri, infirmiera româncă ar fi aplicat această tehnică nu numai asupra pacienților din spital, dar și asupra colegilor de lucru și persoanelor din anturajul său, furând cardurile bancare ale acestora de pe care apoi a prelevat zeci de mii de euro.

Potrivit sursei citate, numai din contul bătrânului de 77 de ani femeia ar fi prelevat în doar câteva zile, în luna ianuarie, suma de 9.500 de euro, în șase operațiuni diverse. La acestea se adaugă și alte operațiuni de cumpărare făcute cu cartea de credit a unui bărbat marocan de 56 de ani, o cunoștință de-a femeii românce, pentru un total de 2.550 de euro. În alte doua ocazii, femeia ar fi extras de la pacienții spitalului, folosind aceeași tehnică, mai multe sume a căror total depășește 30.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Femeia a fost astfel arestată și condusă în penitenciarul din Verona, în așteptarea procesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Meteo: Vreme extremă vineri, cu cod portocaliu de viscol. Minime de -11 grade la Botoșani!

Joi, 22 Martie 2018
640

Vineri vor fi precipitatii in toata tara, cu temperaturi extrem de scazute pentru final de martie, in timp ce sambata vremea se mai linisteste, dar ramane tot rece, potrivit Administratiei Nationale d...

Caii și câinii de la Poliție, Jandarmerie și Armată ar putea să primească pensie!

Joi, 22 Martie 2018
222

Senatorul PNL Florin Cîțu a depus un proiect de lege care prevede pensii pentru câinii și caii de la Poliție, Jandarmerie și Armată, la ieșirea acestora din activitate, relatează EuropaFM. ...

Teodorovici ne anunta ca site-ul ANAF functioneaza: Prezint scuzele mele catre toti contribuabilii

Joi, 22 Martie 2018
153

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a cerut scuze celor care au avut de suferit din cauza nefunctionarii site-ului ANAF din ultimele zile.El a subliniat ca in momentul de fata site-ul este fu...