VIDEO: Infirmieră româncă prinsă furând de la pacienții internați în spitalul unde lucra. Prejudiciul se ridică la 50.000 de euro!

Femeia a fost prinsă în flagrant, în timp ce scotea bani de pe cardul unui pacient. Infirmiera româncă ar fi aplicat această tehnică nu numai asupra pacienților din spital, dar și asupra colegilor de lucru și persoanelor din anturajul său.

VIDEO: Infirmieră româncă prinsă furând de la pacienții internați în spitalul unde lucra. Prejudiciul se ridică la 50.000 de euro!

O infirmieră româncă de 33 de ani, angajată a unui spital din Padova, a fost arestată de către carabinieri cu acuzația că a sustras circa 50.000 de euro de pe cardurile bancare ale pacienților internați în spitalul unde aceasta lucra. 

Startul anchetei a fost dat de denunțul unui bătrân de 77 de ani, care a aobservat că i tot dispăreau bani de pe cardul bancar, în perioada în care era internat la spitalul din Padova "Opera Immacolata Concezione" din via Toblino, scrie Rotalianul.com, citand ziarul Il Secolo d’Italia.

În urma denunțului, carabinierii au organizat un flagrant și au urmărit-o pe femeia româncă, P.A.V., în timp ce fura cardul bancar al bătrânului, ca mai apoi să o vadă pe aceasta cum merge la un bancomat din apropierea spitalului pentru a sustrage banii de pe card. Odată ajunsă la bancomat, însă, imediat după ce a scos banii, carabinierii au blocat-o și au pus-o sub arest.

Conform celor relatate de carabinieri, infirmiera româncă ar fi aplicat această tehnică nu numai asupra pacienților din spital, dar și asupra colegilor de lucru și persoanelor din anturajul său, furând cardurile bancare ale acestora de pe care apoi a prelevat zeci de mii de euro.

Potrivit sursei citate, numai din contul bătrânului de 77 de ani femeia ar fi prelevat în doar câteva zile, în luna ianuarie, suma de 9.500 de euro, în șase operațiuni diverse. La acestea se adaugă și alte operațiuni de cumpărare făcute cu cartea de credit a unui bărbat marocan de 56 de ani, o cunoștință de-a femeii românce, pentru un total de 2.550 de euro. În alte doua ocazii, femeia ar fi extras de la pacienții spitalului, folosind aceeași tehnică, mai multe sume a căror total depășește 30.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Femeia a fost astfel arestată și condusă în penitenciarul din Verona, în așteptarea procesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Iată cele mai sănătoase tipuri de carne recomandate de nutriționiști

astăzi, 17:44
475

Pentru cei care vor alternative la porc, carnea de pasăre e varianta cu beneficii maxime. Conţine proteine care repară ţesuturile corpului, vitamine şi acizi esenţiali. Totodată, are un conţin...

Teodor Meleșcanu: Suntem pregătiți să oferim asistență consulară femeii bănuite de spionaj în Rusia

Miercuri, 20 Iunie 2018
276

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat miercuri că nu a primit o comunicare oficială privind reţinerea femeii acuzate de spionaj în Rusia, precizând că, în cazul în care v...

Botoșăneanul care l-a dublat pe Jean-Claude Van Damme: "Eram cot la cot"

Miercuri, 20 Iunie 2018
3462

Robert Tiberius Aparaschivei, originar din Botoșani, locuiește în Belgia de mai mulți ani și practică arte marțiale. Pentru că seamănă la mișcări cu celebrul actor, a primit sarcina d...