VIDEO, FOTO: Un șofer de TIR a făcut dezastru într-o parcare!

Soferul unui TIR a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-o parcare in care erau zeci de masini. In urma impactului devastator, noua masini au fost distruse, printre autoturismele avariate fiind si una din Botosani.

VIDEO, FOTO: Un șofer de TIR a făcut dezastru într-o parcare!

Ceea ce s-a intamplat ieri la Iasi ar trebui sa ridice zeci de semne de intrebare. Un accident fara victime (din fericire) ar fi putut avea urmari catastrofale. Soferul unui TIR s-a urcat beat la volan si a ajuns de pe strada intr-o parcare plina de masini. Numai o minune a facut ca in acel moment sa nu treaca nimeni pe acolo, relateaza Bună Ziua Iași.

Pe imaginile surprinse, undeva dupa ora 11:00, se vede clar cum TIR-ul iese de pe partea carosabila si intra in plin in mai multe autoturisme parcate. Cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool, acesta a pierdut controlul volanului, a rupt un copac si a intrat in masinile parcate.

Martorii au sunat la numarul unic de urgente 112 si au cerut ajutor, crezand ca este vorba despre mai multe victime. Echipele de salvare au ajuns imediat la fata locului si au constatat ca nimeni nu a fost ranit. Politistii care au ajuns la fata locului l-au testat pe barbat, iar valoarea indicata de alcooltest a fost de 1,04 alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna ca, in sange, barbatul avea o valoare dubla.

Soferul inconstient a ramas fara permis si este anchetat de politisti. "Politistii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Cei care au asistat la intreaga scena, au fost mai mult decat revoltati. "Un asemenea om nu are ce cauta la volan. Sa te urci beat la volanul unui TIR, eu cred ca este crima curata! El ce poate pati in cabina? Nu are ce pati! Restul pot muri din cauza unui individ ca asta. La puscarie ar trebui sa ajunga! A rupt in doua atatea masini si scapa basma curata", a spus unul dintre martori.

Ce-i drept, soferul tirului nu va pati mare lucru. Pentru ca a condus beat, va ramane fara permis. Cel mai probabil, firma de asigurare va achita pagubele, iar in scurt timp, individul se va intoarce la volan.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arata in ce pericol ar fi putut fi iesenii. Daca in trei din cele noua masini lovite s-ar fi aflat persoane, probabil ca acum am fi putut vorbi si de morti. Ieri, traficul in zona accidentului s-a desfasurat cu dificultate timp de zeci de minute.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
53

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
119

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
45

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...