VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic. Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4, scrie auto-bild.ro.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Imaginile sunt prezentate de ramnicpress.ro care precizează că mediatizarea cazului a avut și consecințe: "În urma mediatizării acestui caz în presa județeană și națională, Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de RON pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, la Poliție s-au prezentat pentru consiliere și celelalte părți implicate în incident, respectiv pasagerii autoutilitarei și șoferul autoturismul Volkswagen".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Dodon îl amenință cu închisoarea pe şeful unui raion care serbează "Anul Centenarului Unirii"

astăzi, 16:20
102

Maxim Levedinschi, consilierul pe probleme juridice şi relaţii instituţionale al preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a sesizat Serviciul de Informaţii şi Securitate de la Chișinău &i...

BOLILE care apar din cauza gândurilor negative!

astăzi, 12:15
557

Persoanele stresate și îngrijorate se îmbolnăvesc de ulcer, tinerii care nu au suficientă încredere în ei se confruntă cu acneea, iar cei care sunt nemulțumiți de realiz...

Ea a fost prima femeie ministru din România! Avea studii la Harvard şi a deschis prima clinică de neurochirurgie

astăzi, 11:46
769

În 1946, Florica Bagdasar, medic specialist în neuropsihiatria infantilă, devenea prima femeie ministru din Guvernul României.Printre primele reprezentări ale femeilor în...