VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic. Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4, scrie auto-bild.ro.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Imaginile sunt prezentate de ramnicpress.ro care precizează că mediatizarea cazului a avut și consecințe: "În urma mediatizării acestui caz în presa județeană și națională, Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de RON pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, la Poliție s-au prezentat pentru consiliere și celelalte părți implicate în incident, respectiv pasagerii autoutilitarei și șoferul autoturismul Volkswagen".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1229

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1632

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
878

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...