VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic. Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4, scrie auto-bild.ro.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Imaginile sunt prezentate de ramnicpress.ro care precizează că mediatizarea cazului a avut și consecințe: "În urma mediatizării acestui caz în presa județeană și națională, Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de RON pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, la Poliție s-au prezentat pentru consiliere și celelalte părți implicate în incident, respectiv pasagerii autoutilitarei și șoferul autoturismul Volkswagen".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Nuntași prăbușiți după ce s-a rupt balustrada unei terase. Echipaj de prim-ajutor de la Botoșani, solicitat la Neamț!

astăzi, 07:26
1420

18 persoane au fost rănite duminică seara, în urma incidentului de la pensiunea din Durău, acolo unde o extensie de aproximativ 1,5 metri a unei terase situată la etajul întâi s-...

Franta cucereste a doua Cupa Mondiala din istorie, dupa o finala nebuna in fata Croatiei

Duminică, 15 Iulie 2018
408

Franta a cucerit a doua sa Cupa Mondiala din istorie dupa ce a castigat finala CM 2018 din Rusia, scor 4-2 in fata Croatiei, la capatul unei dintre cele mai spectaculoase finale de Mondial in ultimii ...

Legumele congelate vor avea etichete speciale. Decizie după scandalul Listeria

Duminică, 15 Iulie 2018
358

În urma discuţiilor purtate săptămâna trecută la Bruxelles, s-a propus ca pentru viitor să se menţioneze pe etichetele produselor din legume congelate recomandarea ca acestea să fie...