VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic. Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4, scrie auto-bild.ro.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Imaginile sunt prezentate de ramnicpress.ro care precizează că mediatizarea cazului a avut și consecințe: "În urma mediatizării acestui caz în presa județeană și națională, Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de RON pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, la Poliție s-au prezentat pentru consiliere și celelalte părți implicate în incident, respectiv pasagerii autoutilitarei și șoferul autoturismul Volkswagen".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...