VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

VIDEO - Ei sunt cei care fac legile pe șoselele din România. Cum s-au șicanat doi șoferi și ce urmări a avut incidentul!

Mulți dintre șoferii din România par de-a dreptul inconștienți. Un incident se putea termina tragic după ce doi conducători auto s-au șicanat în trafic. Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, în apropiere de localitatea buzoiană Râmnicelu. Protagoniști? Șoferul unei autoutilitare Mercedes și cel al unui Volkswagen Golf 4, scrie auto-bild.ro.

După o serie de șicane periculoase desfășurate pe o distanță de câțiva kilometri, șoferul dubei blochează autoturismul la intrare în localitatea Râmnicelu. Apoi, mai mulți bărbați au coborât din autoutilitară pentru a-i da o lecție posesorului mașinii marca Volkswagen.

Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic care circula regulamentar. Imaginile sunt prezentate de ramnicpress.ro care precizează că mediatizarea cazului a avut și consecințe: "În urma mediatizării acestui caz în presa județeană și națională, Poliția s-a autosesizat și a amendat șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani, cu suma de 2000 de RON pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, la Poliție s-au prezentat pentru consiliere și celelalte părți implicate în incident, respectiv pasagerii autoutilitarei și șoferul autoturismul Volkswagen".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

O elevă la Poliție le-a împrumutat uniforma unor interlopi

astăzi, 14:56
670

O elevă de la Şcoala de Poliţie din Câmpina riscă să fie exmatriculată, după ce a împrumutat jacheta şi şapca cu însemnele oficiale unor bărbaţi.Aceştia au postat fot...

PREMIERĂ la Teatrul Mihai Eminescu Botoșani: "Titanic vals", de Tudor Muşatescu! FOTO

astăzi, 14:06
158

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 30 septembrie, și duminică, 1 octombrie, ora 19.00, la premiera spectacolului "Titanic vals" (comedie &i...

Ce boli pot ascunde sangerarile nazale?

astăzi, 12:17
328

In termeni medicali de specialitate sangerarea nazala este cunoscuta sub numele de epistaxis. Cauzele aparitiei sale sunt multiple, putand fi de origine locala sau in contextul unei afectiuni generale...