VIDEO: Accident cumplit. Doi tineri din Botoșani luptă să trăiască, alte două persoane au murit pe loc

VIDEO: Accident cumplit. Doi tineri din Botoșani luptă să trăiască, alte două persoane au murit pe loc

Un accident rutier cumplit s-a petrecut, marți seară, în localitatea Strunga, din județul Iași, pe Drumul European DE583. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urma impactului pierzându-și viața două persoane, ia alte două, din județul Botoșani, fiind grav rănite.

Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Iași, evenimentul a fost raportat prin apel la 112, efectuat la ora 21:14. S-a cerut ajutor pentru patru victime, astfel că s-au deplasat la locul accidentului o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, un echipaj de al Serviciului de Ambulanță Județean.

„Grav accident rutier pe DN 28, Strunga, județul Iași, soldat cu decesul a două persoane. Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil uscat, cauza probabilă fiind depășirea neregulamentară, pe un sector marcat cu linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate. Traficul se desfăşoară pe un sens, dirijat de Poliție”, a fost mesajul transmis de DRPD Iași.

S-a constatat că doi bărbați, de 22, respectiv de 47 de ani, aflați într-un autoturism înmatriculat în Neamț, au decedat pe loc. De cealaltă parte, o femeie de 31 de ani și un bărbat de 28, aflați în mașina înmatriculată în Botoșani, au scăpat cu viață. Ei rămăseseră încarcerați între fiarele contorsionate, fiind eliberați de pompieri și transportați spre Spitalul Județean „Sf. Spiridon” din Iași.

La spital, cei doi botoșăneni au fost stabilizați, fiind diagnosticați cu politraumatisme și fracturi.

Poliția a demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

(fotografie preluată de pe BZI)

 

 

Spune-ne opinia ta