VIDEO A murit la volanul maşinii nou-nouţe. Bărbatul s-a izbit într-un microbuz al firmei Priscom Botoșani, apoi a fost lovit de autocarul din Moldova!

Tânărul în vârstă de 28 de ani, care a murit, marți, în urma accidentului cumplit produs la Sârca, era vicepreședintele la nivel național al unui partid politic. El a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz din Botoșani, apoi a fost lovit de un autocar, impactul fiindu-i fatal.

VIDEO A murit la volanul maşinii nou-nouţe. Bărbatul s-a izbit într-un microbuz al firmei Priscom Botoșani, apoi a fost lovit de autocarul din Moldova!

Șoferul unui autoturism Renault aproape nou, Emanuel Mitric, în vârstă de 28 de ani, în timp ce circula cu viteză către Târgu Frumos şi când urca rampa dinspre Sârca către Bălţaţi, ar fi pătruns pe sensul opus, unde a lovit uşor un microbuz. Maşina Renault a mai parcurs câteva sute de metri şi a frânat, tot pe sensul opus de mers, însă a fost lovit de un autocar care circula către Iaşi.

Potrivit Ziarul de Iași, microbuzul, de la firma Priscom, care circula pe ruta Botoşani - Iaşi, în care se aflau 20 de pasageri, a fost avariat în partea din faţă, iar autocarul care circula pe traseul Spania - Republica Moldova, în care se aflau 15 pasageri, dintre care doi minori, plus şoferul, a „sărit“ la propriu rigola şoselei, a dărâmat gardul unei livezi şi s-a oprit între copaci. Şoferului maşinii Renault însă i-a fost zdrobit capul în urma accidentului şi a murit pe loc.

Bărbatul este vicepreşedinte la nivel naţional al tineretului PMP şi consilier local în Rădăuţi. Martorii au spus că circula cu viteză mare. „L-am văzut, circula în faţa mea. Avea peste 100 km/h. L-am văzut cum a lovit uşor microbuzul, apoi a intrat sub autocar. Am oprit imediat. Nu am mai avut ce să-i facem“, a relatat un bărbat. Un pasager din autocar a povestit că şoferul de aici a făcut eforturi mari pentru a evita autoturismul Renault. „L-am văzut cum mergea, avea viteză. A intrat pe sensul opus. Şoferul nostru a tras tare de volan dreapta, însă tot l-a lovit. Apoi a făcut tot posibilul să redreseze autocarul, cu toate că era rănit la picioare“, a spus pentru sursa citata un tânăr care trebuia să ajungă în Moldova.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
574

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
165

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...