Victimele agresorilor care au băgat spaima în Botoșani sunt în stare de șoc: "M-au calcat cu picioarele. Ceva de groază!" - FOTO
BOTOSANI

Politistii, jandarmii si procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani fac in continuare cercetari pentru a identifica agresorii care au batut si jefuit cinci femei, in doua zile.

Victimele agresorilor care au băgat spaima în Botoșani sunt în stare de șoc: "M-au calcat cu picioarele. Ceva de groază!" - FOTO

 ATENTIE! Imagini cu un puternic impact emotional!  

In tot acest timp, victimele sunt in stare de soc si urmeaza tratamente in saloanele din Spitalul Judetean Mavromati Botosani. Femeile au avut totusi puterea sa povesteasca, vineri, cum s-au intamplat nenorocirile, iar detaliile sunt absolut incredibile si scot la iveala comportamentul inuman al agresorilor.


Prima femeia a fost atacata miercuri seara, pe strada Gheorghe Avramescu, insa nu in scara blocului, asa cum s-a crezut initial, ci chiar in apartamentul victimei. Femeia spune ca trei barbati au urmarit-o si au intrat peste ea in casa, lovind-o cu picioarele.

"Mergeam cu caruciorul spre casa. Nu am vazut pe nimeni in jur si am urcat cu caruciorul. La un moment dat, au aparut trei din spate, au inchis usa, m-au trantit la pamant si mi-au inchis gura. M-au calcat cu picioarele. Ceva de groaza. Au stat cat au stat si mi-au luat cerceii, mai aveam si o verigheta si un inel de 25 de ani", a povestit victima in varsta de 79 de ani.

Aceasta ramane sub observatia medicilor, mai ales ca in urma cu doua saptamani a suferit o operatie la ochi si chiar in acea zona a fost lovita cu salbaticie.

Dupa doar doua ore, pe strada Imparat Traian a avut loc al doilea atac. Victima a ramas fara 500 de lei, iar talharii nu au plecat pana cand nu au batut-o. Din nou au fost trei indivizi.

"Am luat taxiul pana la Cauciuc si am coborat. Mai aveam 100 de metri pana acasa. Cand am ajuns la poarta, nici nu i-am auzit, nici nu i-am vazut si mi-au data cu ceva in cap. Mi-au luat geanta cu totul. Aveam in jur de 500 de lei. Erau trei indivizi. Am cazut langa poarta si am tipat. A iesit vecinul, dar nu cred ca i-a vazut", a spus femeia.

Cand se credea ca intre cele doua atacuri nu exista nicio legatura, joi seara au urmat inca trei agresiuni cu violențe teribile. In acelasi mod ca miercuri seara, si tot trei indivizi au fost vazuti. Doua dintre femeile atacate se aflau pe strada Primaverii. Talharii au dat cu spray lacrimogen in ochi si au furat gentile. Al treilea atac de joi a avut loc pe strada Pod de Piatra, paralela cu Calea Nationala.

O femeie in varsta de 48 de ani a iesit sa cumpere mancare pentru un catel, iar cand se intorcea acasa a fost atacata si calcata in picioare pana cand si-a pierdut cunostinta.

"Am fost la magazin si am cumparat mancare pentru catelus. Am trecut prin peco si m-am uitat, dar nu era nimeni in urma mea. Am luat-o pe straduta la vale si tot nu era nimeni. Cand am ajuns la mijlocul strazii, am vazut o umbra in spate. Cand m-am intors, a inceput sa imi dea cu pumnii in cap si in spate. A bagat mana in buzunar si mi-a luat telefonul si tragea de geanta. Nu am vrut sa i-o dau si m-a impins cu fata in jos si m-a batut cu pumnii si cu picioarele in cap", a precizat femeia de 48 de ani.

Victima a fost trimisa la o clinica din Iasi, insa ulterior a revenit si se afla internata la Spitalul Judetean Botosani.

"Prezenta un traumatism cranio-facial. Examenele efectuate  au pus in evidenta prezenta unei fracturi la nivelul oaselor proprii ale nasului, o fractura a arcadei zigomatice stangi si declara pierdere de cunostinta", a spus seful UPU-SMURD Botosani, dr. Petrica Radauceanu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
608

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
129

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
82

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...