Vecini sătui până peste cap de un scandalagiu! A fost săltat de polițiști!
BOTOSANI

Vecini sătui până peste cap de un scandalagiu! A fost săltat de polițiști!

Satui de scandalurile facute zi de zi, vecinii unui barbat in varsta de 65 de ani, din municipiul Botosani, au sunat la 112 si au cerut ajutorul politistilor.

Atat marti, cat si miercuri, V. A. a facut scandal in apartamentul sau situat intr-un bloc de pe strada General Gheorghe Avramanescu, iar vecinii sai au decis sa cheme in ajutor politia pentru a-l potoli.

La fata locului au ajuns in scurt timp oamenii legii si l-au amendat pe barbat pentru perturbarea ordinii si linistii publice.

Pentru ca acesta era foarte agitat, dar si baut, l-au dus la Unitatea de Primiri Urgente, iar mai apoi la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
119

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
46

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
800

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...