Vacarm în curtea Spitalului Mavromati! Zeci de romi ținuți în frâu de mascați, polițiști și jandarmi! FOTO, VIDEO

Nu s-a întâmplat niciodată ca Unitatea de Primire a Urgenţelor să fie pur şi simplu luată cu asalt de zeci de romi, îndureraţi de moartea unui apropiat al lor, în urma unui accident rutier, comis, se pare cu intenţie. Pentru a restabili ordinea, la UPU au fost chemaţi poliţişti, jandarmi şi lucrători din Serviciul de Acţiuni Speciale.

Vacarm în curtea Spitalului Mavromati! Zeci de romi ținuți în frâu de mascați, polițiști și jandarmi! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Moartea bărbatului de 41 de ani care a fost lovit de o mașină, după un conflict cu un alt bărbat, este de neacceptat pentru rudele și cunoscuții acestuia.

Zeci de romi s-au adunat miercuri dimineață în curtea Spitalului Județean Mavromati și au luat cu asalt intrarea în Unitatea de Primire Urgențe unde a ajuns victima. La fața locului sunt prezente echipaje de poliție, jandarmi și au fost chemați și mascații.

Mai multe femei de etnie romă, printre care și văduva bărbatului decedat, țipă, două persoane leșinând și având nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru a nu fi perturbată activitatea din Unitatea de Primire Urgențe și pentru ca ambulanțele să poată intra în curtea spitalului, romii au fost rugați să se îndepărteze într-o zonă unde prezența lor nu încurcă.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
511

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
72

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...