Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Un botoșănean de 25 de ani a fost urmărit pe străzile Iașului, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor! Beat, tânărul a devenit recalcitrant la spital, unde a fost dus pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Astăzi dimineață, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auto marca Volkswagen, care se deplasa pe Aleea Mihail Sadoveanu, din municipiul Iaşi, al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere.
 
Întrucât conducătorul auto nu a oprit, s-a procedat la urmărirea autoturismului, fiind blocat într-o parcare din zona Agronomie, din municipiul Iași.
 
A fost identificat conducătorul auto: un bărbat de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezutând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pe parcursul tuturor procedurilor acesta având un comportament recalcitrant.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum au fost împărțiți peste 80 milioane lei pentru întreținerea drumurilor naționale! Botoșani, printre județele cu cei mai puțini bani

astăzi, 06:58
39

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, a împărțit banii pentru un contract legat de o serie de lucrări de &ic...

România 100: Cine uită nu merită. Istoria deportaților basarabeni!

astăzi, 06:50
34

O vedeam dimineața când plecam la școală. Cobora de la casa din deal pentru a face cumpărături în oraș. O salutam, iar ea îmi răspundea zâmbitoare și ochii ei senini &i...

MAGDA URSACHE: Risipind, risipind...

Duminică, 18 Martie 2018
134

Ne risipim şi risipim. Suntem din ce în ce mai risipitori. Mentalul stabil şi tradiţional e batjocorit în fel şi chip, personalităţile sunt şi ele minimalizate, ţintele fiind ...