Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Un botoșănean de 25 de ani a fost urmărit pe străzile Iașului, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor! Beat, tânărul a devenit recalcitrant la spital, unde a fost dus pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Astăzi dimineață, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auto marca Volkswagen, care se deplasa pe Aleea Mihail Sadoveanu, din municipiul Iaşi, al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere.
 
Întrucât conducătorul auto nu a oprit, s-a procedat la urmărirea autoturismului, fiind blocat într-o parcare din zona Agronomie, din municipiul Iași.
 
A fost identificat conducătorul auto: un bărbat de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezutând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pe parcursul tuturor procedurilor acesta având un comportament recalcitrant.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
50

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
446

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
160

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...